همشهری آنلاین: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بحث آقای احمدی‌نژاد با قوه قضاییه است و در چارچوب قانون باید پیگیری شود. معلوم نیست که ورود گسترده همه مسئولین به این موضوع نتیجه‌ درستی داشته باشد؛ بنابراین تا زمانی که راه قانون باز است بهتر است بگذاریم قانون کار خود را انجام دهد.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در نشست خبری اظهار کرد: در دو جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بر روی مسائل مختلفی از جمله تقویت استاندارد در کشور که اختلاف مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان بود، بحث شد. قرار شد استانداردهای کالاهای وارداتی و مصرفی تقویت شود. از سوی دیگر نظارت بر استانداردهای کالاهای پزشکی یعنی تجهیزات پزشکی با سازمان استاندارد باشد و مواد غذایی و دارو بر عهده وزارت بهداشت و درمان باشد.

وی همچنین گفت: در جلسه امروز، اعضای مجمع به بررسی مساله فلسطین پرداختند.

اهم اظهارت محسن رضايي به اين شرح است:

*موضوع دیگری که در جلسه امروز به آن پرداختیم موضوع هیات عالی نظارت و اجرای سیاست‌های کلی نظام بود. ضابطین را مشخص کرده و به مقام معظم رهبری معرفی می‌کنیم تا پس از اینکه مورد تایید ایشان قرار گرفتند وارد موضوعات مورد نظرمان از جمله مسائل بانکی، محیط زیست و بودجه دولت شویم.

*همانطور که پیش از این نیز گفته شد اعضای این شورا شامل بیست نفر از اعضای مجمع، سران سه قوه، رییس و دبیر مجمع به همراه معاونین وزرا بدون حق رای در این شورا حضور خواهند یافت.

اقدام ترامپ، اقدامی جنگ‌طلبانه است. این تصمیم اعلان جنگ علیه مسلمانان و مردم فلسطین است. ماجراجویی کاملا آشکار است و کما اینکه طی این مدت هم شاهد این ماجراجویی‌ها بوده‌ایم. اسرائیل شروع به برخورد نظامی کرده و در مقابل مردم فلسطین از سلاح گرم استفاده کرده است، اهانت بزرگی به مسلمانان صورت گرفته است.اگر انتقال پایتخت یک رژیم غاصب به سرزمین مقدس قدس بزرگتر از اشغال خود فلسطین نباشد کمتر هم نبوده است. حتی اروپا هم با اینکه ظلم‌هایی به مسلمانان روا داشته با توجه به اینکه این ظلم آشکار بوده مخالفت خود را به صراحت اعلام کرده است. سران اروپا مثل آلمان و فرانسه نسبت به این اتفاق موضع‌گیری کردند.

*ترامپ صهیونیستی‌ترین رییس‌جمهور آمریکا است. روسای پیشین دولت آمریکایی همیشه از صلح بی‌طرفی صحبت می‌کردند، حالا فرصتی برای اسرائیل به وجود آمده و به خوبی هم از این فرصت استفاده می‌کند. همراهی عربستان با اسرائیل جای تاسف دارد. ما نگران دخالت‌های آینده مثلث عربستان، آمریکا و اسرائیل در منطقه هستیم. در آینده می‌خواهند در انتخابات عراق هم دخالت کنند. مساله سعدالحریری حل شد ولی دخالت‌های عربستان، اسرائیل و آمریکا در منطقه ادامه خواهد داشت.

*انتظار نبود که عربستان این‌چنین با صهیونیست‌ها هماهنگ شود. جهان اسلام مورد امتحان مهمی قرار گرفته است. کمترین کاری که می‌شود در جهان اسلام انجام داد، این است که سفرا را احضار کرد. می‌شود مثل سال 1973 نفت را قطع کنند یا چندین میلیون بشکه را کاهش دهند و فشار عملی وارد کنند، این کارها باعث می‌شود آمریکا عقب‌نشینی کند.

*(در پاسخ به این پرسش که چرا واکنشی به رفتارها و مواضع احمدی‌نژاد گرفته نمی‌شود.) بحث آقای احمدی‌نژاد با قوه قضاییه است و در چارچوب قانون باید پیگیری شود. معلوم نیست که ورود گسترده همه مسئولین به این موضوع نتیجه‌ درستی داشته باشد؛ بنابراین تا زمانی که راه قانون باز است بهتر است بگذاریم قانون کار خود را انجام دهد.

* ما هیچ برنامه‌ای برای بررسی ادعاهای احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام نداریم و باید کارها قانونی طی شود.

*(در ارتباط با سفر وزیر خارجه انگلستان به ایران) تقریبا بعد از تصمیم اخیر ترامپ موضع‌گیریهایی مقابل آمریکا و اروپا پیش آمد. ما امیدواریم این سفرها باعث شود اروپایی‌ها موضع‌گیری‌های قاطع‌تری داشته باشند. بعد از وزیر خارجه انگلستان، وزیر خارجه فرانسه هم به ایران می‌آید.

*( در ارتباط با پرونده سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد) هیچ راه بن‌بستی در بحث‌های اختلافی میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی وجود ندارد. در مورد موضوع آقای سپنتا نیکنام هم هیچ بن‌بستی وجود ندارد. موضوعات مختلفی به دلیل مغایرت‌هایش به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده می‌شود. اگر عضوی از شورای نگهبان به دلیل وظیفه‌اش با موضوعی در شورای نگهبان مخالفت کرده باشد به دلیل مصلحت نظام ممکن است با همان موضوع در مجمع موافقت کنند.

*تعیین صلاحیت رجل سیاسی بر عهده شورای نگهبان است و مجلس به عنوان مشاور می‌تواند در این باره نظر دهد.

 

 

کد خبر 391897

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha