سه شنبه 30 مرداد 1397 | به روز شده: 37 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 23 بهمن 1396 - 01:06:51 | کد مطلب: 398022 چاپ

نکته بهداشتی: روغن کنجد

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
روغن کنجد در هند و خاورمیانه اغلب در آشپزی به کار می‌رود.

روغن کنجد آمیزه خوبی از چربی چنداشباع‌نشده (۴۶ درصد) و چربی تک‌اشباع‌نشده (۴۰ درصد) است. ۱۴ درصد باقیمانده را چربی‌های اشباع‌شده تشکیل می‌دهند.

روغن کنجد همچنین به خاطر رایحه قوی‌اش استفاده می‌شود.

روغن کنجد، به‌خصوص روغن کنجد برشته که رنگی تیره‌تر و رایحه‌ای قوی‌تر دارد، طعم آجیلی را به هر غذایی می‌دهد.

روغن کنجد را پس از باز کردن باید در یخچال نگهداشت.