یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 | به روز شده: 17 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 13:45:55 | کد مطلب: 405316 چاپ

۶ معجزه غذایی برای افزایش سلامت قلب

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
اکثر ما با مواد غذایی مفید برای سلامت قلب آشنایی داریم اما بسیاری از غذاها وجود دارند که از فواید سلامتی آنها برای قلب کاملا بی‌خبریم.

به گزارش آوای سلامت به نقل از prevention تحقیقات نشان می‌دهد بسیاری از غذاهای تعجب‌آور با کاهش کلسترول و فشار خون، مبارزه با التهاب و ... سلامت قلب شما را در درازمدت تضمین می‌کنند:

  • ماست: ماست‌های غنی از پروبیوتیک‌ها اگرچه برای حفظ سلامت روده ها و دستگاه گوارش مفیدند اما فوایدشان به همین جا ختم نمی‌شود. خوردن 7 اونس ماست در روز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. فقط باید مطمئن باشید که در هنگام خرید ماست، نوع کم قند آن را انتخاب می‌کنید.
  • تخم مرغ: کلسترول موجود در تخم مرغ برای قلب خطرناک نیست. مصرف این ماده غذایی میزان کلسترول خوب را افزایش داده و در ضمن احتمال ابتلا به سکته مغزی را نیز تا حد زیادی کاهش می‌دهد. تخم‌مرغ سرشار از کاروتنوئیدها است؛ آنتی‌اکسیدان‌هایی که خاصیت ضد التهابی دارند. اسید آرژینین تخم مرغ نیز یک نوع اسید آمینه است که به بهبود عملکرد رگ‌های خونی کمک می‌کند.
  • بادام زمینی: یک نوع اسید آمینه به نام آر آرینین دارد که می‌تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه داشته و به عملکرد رگ‌های خونی کمک کند. بادام زمینی غنی از ویتامین ای است؛ آنتی اکسیدانی که منجر به کاهش سطح کلسترول بد و بهبود سلامت قلب می‌شود.
  • پسته: اضافه کردن پسته به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود. مصرف روزانه ۶ تا ۱۰ گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب می‌شود.
  • سیب زمینی شیرین: یک عدد سیب زمینی شیرین متوسط 12 درصد از میزان نیاز روزانه شما به پتاسیم را برطرف می‌کند. پتاسیم سطح سدیم در بدن را تعدیل کرده و نقش مهمی در سلامت قلب دارد.
  • پاپایا: یک نوع میوه استوایی است که غنی از لیکوپن بوده و منجر به کاهش التهاب و کاهش کلسترول بد می‌شود. لیکوپن موجود در پاپایا سه برابر بیشتر از لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است.