سه شنبه 1 آبان 1397 | به روز شده: چند لحظه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 16 مرداد 1397 - 23:05:33 | کد مطلب: 413018 چاپ

نکته بهداشتی: تمیز کردن میوه و سبزی

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
میوه‌ها و سبزی‌ها از اسفناج و کاهو گرفته گوجه و طالبی مانند فراورده‌های حیوانی می‌توانند منشا بیماری‌های عفونی منتقل‌شونده از راه غذا باشند.

برای ایمن ماندن از این بیماری‌ها هنگام آماده کردن میوه‌ها و سبزی‌ها به این توصیه‌ها توجه کنید:

دست‌هایتان پیش و پس از آماده کردن سبزی‌ها و میوه‌ها با آب و صابون بشویید.

- اگر هنگام آماده کردن سبزی‌ها و میوه‌ها بخش‌هایی از آن‌ها آبگز شدند، این بخش‌های آسیب‌دیده را پیش از خوردن ببرید و دور بیندازید.

- میوه‌ها و سبزی‌ها پیش از پوست کندن بشویید تا از انتقال کثافات و باکتری‌ها جلوگیری شود.

- از یک برس پاک سبزیجات برای پاک کردن فراورده‌هایی مانند طالبی و خیار استفاده کنید.

- میوه یا سبزی را با یک پارچه پاک یا حوله کاغذی خشک کنید.

- خارجی‌ترین برگ‌های کاهو یا کلم را جدا کنید.