همشهری آنلاین – شهره فرجی: در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید. این سس را می‌توانید با روغن کنجد و پیازچه مخلوط نموده و بر روی برنج قهوه‌ای یا نودل برنج نیز بریزید.

  • مواد لازم:

روغن كنجد:‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سس سوياي غليظ: ‌يك و نيم قاشق غذاخوري

سركه سيب يا برنج: يك و نيم قاشق غذاخوري

زنجبيل رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري

نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

گلچه‌هاي يك بروكلي بزرگ همراه با 2 سامتي‌متر
ساقه چسبيده به آن: 8 پيمانه

ملاس:‌ يك قاشق غذاخوري

سالمون:‌ نيم كيلوگرم، به 4 قسمت تقسيم شود

  • زمان تهيه: 25 دقيقه
  • زمان آماده شدن : 25 دقيقه
  • روش تهيه:
  • فر را روي حرارت 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. يك ورق پخت لبه دار را با اسپري پخت و پز پوشش دهيد.
  • روغن، سس سوياي غليظ. سركه، زنجبيل و يك هشتم قاشق چاي‌خوري نمك را درون كاسه‌اي با هم مخلوط كنيد. بروكلي را اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب آغشته به مواد فوق شود. سپس مواد را با استفاده از كفگير به درون قابلمه آماده شده از قبل بريزيد و سعي كنيد تا آن جا كه مي‌توانيد مايع مواد را درون كاسه باقي بگذاريد. ملاس را درون مواد مايع درون كاسه اضافه كنيد.
  • بروكلي‌ها را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد و آن‌ها را به يك طرف قابلمه منتقل كنيد و سالمون‌ها را بر روي ديگر قابلمه قرار دهيد.
  • سالمو‌ن‌ها را با يك هشتم نمك باقي‌مانده طعم دار كنيد و با استفاده از يك برس روي آن‌ها را با براق كننده ملاس براق كنيد.
  • سالمون را به مدت 10 - 7 دقيقه بيشتر حرارت داده و سرخ كنيد، ‌سپس روي آن‌ها دانه‌هاي كنجد بپاشيد.

telegraph

کد خبر 419039

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha