جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۲
۰ نفر

مریم رشدی: معمولا اغلب کیک‌های پنیر دارای بافتی سفت بوده و از ترکیباتی شبیه به خرده بیسکویت تشکیل می‌شود

دسر

ولی در این مدل، کیک، فرمی اسفنجی با همان بافت نرم معمول را داشته و طعم خاصی دارد. 

مواد لازم برای 16 نفر:

- 3عدد تخم‌مرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا شود)
- 175 گرم یا یک پیمانه پودرقند
- 3قاشق سوپ‌خوری آب داغ
- 185 گرم یا یک و دو سوم پیمانه آرد گندم الک‌شده
- نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
- پودر قند الک‌شده، مقداری میوه فصل و خلال پوست لیموترش برای تزئین

 مواد داخل کیک:

- 500 گرم یا 5/2 پیمانه پنیرخامه‌ای
- نصف پیمانه خامه پرچرب (آرام زده شود)
- 25 گرم یا 2قاشق سوپ‌خوری پودرقند
- 2قاشق چای‌خوری لیموترش

طرز تهیه:

1 - فر اجاق‌گاز را روی 190 درجه سانتی‌گراد  از پیش گرم کنید. یک قالب کیک مستطیل شکل به عرض20  و طول 30 سانتی‌متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را چرب کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه پودر قند در کاسه‌ای ریخته و به اندازه‌ای بزنید که حالت کرم مانند و کش‌دار به خود بگیرد.


2 - آب داغ را به همراه آرد و بیکینگ‌پودر به زرده زده‌شده تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید. از طرف دیگر، سفیده‌ها را در کاسه‌ای تمیز ریخته و به آرامی هم بزنید، سپس به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید.

3 - مخلوط خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارتی که از پیش برای گرم کردن فر تنظیم کرده بودید، قرار دهید تا پخته و رنگ آن طلایی متمایل به قهوه‌ای روشن شود.


نکته: برای امتحان، با دست روی آن فشار وارد کنید. اگر سفت شده بود قالب را بیرون آورده و پس از سرد شدن، روی سطحی میله‌ای برگردانید و مدتی صبر کنید تا 2طرف کیک کاملا سرد شود.

4 - پس از آن با چاقویی تیز و لب‌کنگره‌ای، کیک را با دقت به‌صورت طولی به 2نیم کرده  و هر نیمه را به‌طور جداگانه در ظرفی قرار دهید.

5 - پس از آن – با مخلوط کردن پنیرخامه‌ای، خامه، پودرقند و آب لیموترش – مواد داخل این کیک پنیر را آماده کنید. حالا یک لایه از کیک را روی  سینی بزرگی قرار داده، سپس مخلوط خامه‌ای داخل کیک را با قاشق روی آن ریخته و خوب پخش کنید. در پایان، لایه دیگر کیک را روی مخلوط خامه‌ای قرار داده و با دست کمی فشار دهید.

6 - کیک را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خامه، خودش را بگیرد. سپس مقداری پودرقند الک شده روی آن پاشیده و با چاقو به قطعات کوچک ببرید و همراه با میوه‌های فصل و خلال پوست لیموترش سرو کنید.

کد خبر 50527
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز