چهارشنبه 28 شهریور 1397 | به روز شده: 18 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
جمعه 10 خرداد 1387 - 23:22:34 | کد مطلب: 53612 چاپ

آشنایی با نکاتی درباره غذا دادن به بیمار مبتلا به آلزایمر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
مراقبت از فرد مبتلا به آلزایمر اغلب شامل کمک به او در انجام همه فعالیت‌های روزانه از جمله غذاخوردن است.

 برای اینکه غذاخوردن فرد مبتلا به آلزایمر راحت‌تر شود، این نکات را رعایت کنید:

  • دست کم یک ساعت را برای غذاخوردن بیمار اختصاص دهید. او را در غذا خوردن هول نکنید.
  • اطمینان حاصل کیند که فرد به راحتی و نه شق و رق نشسته است. بیمار باید دست کم 30 دقیقه پس از خوردن غذا نشسته باقی بماند.
  • غذاهای نرم را که جویدن و بلعیدن آنها آسان است، انتخاب کنید. غذاخوردن برای بیماری ممکن است بسیار مشکل شده باشد، بنابراین ممکن است لازم باشد غذا را خرد کنید یا به صورت پوره درآورید.
  • برای کاهش خطر خفگی، نوشیدنی‌ها را با ژلاتین یا نشاسته ذرت به صورت غلیظ و جامد درآورید.
  • در نظر داشته باشید که با پیشرفت آلزایمر، آسیب‌پذیری بیمار به خفگی در حین خوردن بیشتر می‌شود. بنابراین انجام مانور هیملیک را تمرین کنید.
  • از آنجایی که کاهش وزن شدید ممکن نشانه‌ای از سوء تغذیه باشد، با دکتر تماس بگیرید ت کاهش وزن بیمار مورد ارزیابی قرار بگیرد.

HealthDay News, 30 May, 2008

در همین زمینه: