پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: غذاهایی که سوزش سردل را در اغلب افراد تحریک می‌‌‌کنند، شامل شکلات، غذاهای چرب وادویه دار و لبنیات است.

 پرهیز کردن از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که علائم سوزش سردل و ترش کردن را در شما به وجود می‌آورند بسیار مهم است،[غذاهای تشدیدکننده سوزش سردل] اما شما می‌توانید کارهای دیگری هم انجام دهید تا از شروع سوزش سردل جلوگیری کنید.[سوزش سردل و حمله قلبی را از هم تمیز دهید]

برای پیشگیری از سوزش سردل به این توصیه‌ها عمل کنید:

  • اگراضافه‌وزن دارید، برنامه‌ای برای کاهش وزن اضافی خود ترتیب دهید.
  • سیگار نکشید.
  • هنگامی که دراز می‌کشید، ترتیبی دهید که سرتان 15 سانتی‌متر بالاتر از پاهای‌تان باشد.
  • تا دوساعت پس از غذاخوردن دراز نکشید.
  • داروهای آنتی‌اسید مصرف کنید.

HealthDay News, 30 June, 2008

کد خبر 59432
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز