شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: با مقداری شکلات، خامه، کاکائو و چند ماده دیگر یک کیک شکلاتی خوشمزه تهیه کنید

دسر

زمان تهیه: 20 دقیقه به اضافه 15 دقیقه برای خنک شدن
زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک

پودر شکلات        80 گرم
آب جوشیده        300 میلی گرم
کره                  250 گرم
شکر                 550 گرم
تخم مرغ هم زده  4 عدد
آرد                   400 گرم
جوش شیرین      یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر        نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه شکلاتی

خامه                                               300 میلی گرم
شکلات تلخ                                       400 گرم

طرز تهیه کیک

1- فر را روی درجه  180 سانتیگراد از پیش گرم کنید، یک قالب 20 سانتیمتری انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را با کاغذ مخصوص کیک بپوشانید.

2- کاکائو را در ظرفی ریخته و به آرامی آب جوش را به آن اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند سپس کره و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم ذوب شوند و با هم ترکیب شوند. آنها را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شوند سپس تخم مرغ هم زده را داخل آن بریزید.

3- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید و آنها را در مخلوط کاکائو بریزید و آنقدر هم زنید تا روان و یک رنگ شوند.

مخلوط بدست آمده را در قالب هایی که از پیش حرارت داده اید بریزید و بین یک ساعت تا یک ساعت و 45 دقیقه آنها را در فر حرارت دهید و آن قدر حرارت دهید تا وقتی چوب کبریتی را درون آن فرو کنیم و بیرون کشیم تمیز بیرون بیاید.

وقتی کیک پخته شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا 15 دقیقه در قالبش خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

طرز تهیه رویه شکلاتی

خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. آن را از روی آتش برداشته و به آن کاکائو اضافه کنیدو مخلوط را آن قدر هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس بگذارید تا خنک شوند سپس آن را روی کیک بمالید.

بهتر است قبل از میل کردن آن را مدتی در یخچال قرار دهید.

کد خبر 89358
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز