آشنایی با روش تهیه ترشی لبو

تغذیه > ترشی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این ترشی خوشمزه و اشتها آور را برای روزهای سرد سال تهیه کنید و همراه با غذا میل کنید.

مواد لازم:

لبوی متوسط / 3 عدد

لیموترش بزرگ / یک عدد

سیر کاملا ریز شده / 5 حبه

نمک / یک قاشق غذاخوری

سرکه / نصف پیمانه

آب / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- لبوها را ابتدا با پوست درون یک زودپز ریخته و به مدت نیم ساعت آن‌ها را بپزید تا نرم شوند.

2- پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که می‌خواهید آن‌ها را خرد کنید، فقط سعی کنید خیلی ریز نشوند.

3- آن‌ها را درون یک ظرف شیشه‌ای دهان گشاد یا سفالی بریزید.

4- سیر، نمک، سرکه و آب لیمو را درون آب بنفش داخل زودپز بریزید سپس آن‌ها را در ظرفی که لبوها را در آن ریخته‌اید، بریزید. مواظب باشید سطح آب بیش از سطح لبوها باشد.

 اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، مقداری آب داغ به آن‌ها اضافه کنید و در گوشه‌ای بگذارید.

5- همین! شما می‌توانید این ترشی خوشمزه را روز بعد میل کنید.

دوشنبه 30 آذر 1388 - 14:53:58
کد مطلب: 96084
نسخه چاپی
پربیننده ترین