یکشنبه 6 خرداد 1397 | به روز شده: 25 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 29 آذر 1388 - 11:10:00 | کد مطلب: 97419 چاپ

آشنایی با روش تهیه فلافل باقلا

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این غذای خوشمزه را در مدت کوتاهی تهیه و با سس فلفل قرمز میل کنید.

زمان تهیه: 25 دقیقه به علاوه زمان خیساندن آن طی شب

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 8- 6 نفر

باقلای خشک/ 450 گرم که به مدت یک شب

در آب فراوان خیس خورده باشد.

پیازچه/ 6 عدد کاملا خرد شده

سیر /3 حبه کاملا ریز شده

جعفری / 6 قاشق غذاخوری کاملا خرد شده

پودر زیره / یک قاشق چای‌خوری

گشنیز تازه / یک قاشق چای‌خوری کاملا خرد شده

روغن / مقداری برای سرخ کردن

برش‌های لیمو برای تزیین

طرز تهیه:

1- باقلاها را از آب بیرون آورده، پوست آن‌ها را درآورید. آن‌ها را درون یک دستگاه غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید.

2- بقیه مواد را به جز روغن به دستگاه اضافه کنید و آنقدر آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا مایه نرمی بدست آید.

3- بگذارید مایه، به مدت 15 دقیقه بدون در بماند، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

با اینکار مایه خشک می‌شود و تهیه فلافل راحت‌تر می‌شود.

4- با دست مرطوب، مقدار کمی از مایه را بردارید و آن را به شکل کوفته درآورید و در ظرف قرار دهید.

5-  بقیه مخلوط باقلاها را نیز به همین شکل درآورید.

6- در یک تابه، به اندازه یک سانتی‌متر روغن بریزید و کوفته‌ها را درون آن آنقدرسرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

7- روغن فلافل‌ها را با کاغذ خشک کن بگیرید.

8- روی آن‌ها را با برش‌های لیمو تزیین کنید و با سس فلفل قرمز میل کنید. 

در همین زمینه: