یکشنبه 30 آذر 1393 | به روز شده: 2 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
درباره همشهری آنلاین

همشهری‌آنلاین شهر دیجیتال شماhamshahrionline

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.

همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین روزنامه همشهری است از  ۳ تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد.

این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته.

همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است.

همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند.

واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند.

اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید.

  • همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین روزنامه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری؛ به مدیر عاملی و مدیر مسئولی مهدی ذاکری است.
  • راه‌های ارتباط با موسسه همشهری:

hamshahri

  • نشانی دفتر مرکزی موسسه همشهری: تهران، خیابان ولی‌عصر (عج)، نرسیده به چهارراه پارک‌وی، کوچه تورج، پلاک ۱۴
  • کد پستی: ۱۹۶۶۶۵۳۳۸۱
  • تلفن: ۲۳۰۲۳۰۰۰
  • نمابر: ۲۲۰۴۶۰۶۷
  • صندوق پستی: ۱۹۳۹۵/۵۴۴۶
  • شماره تلفن‌های روابط عمومی:  ۲۳۰۲۳۲۲۰ / ۲۳۰۲۳۲۳۰

...............................................................................................

  • راه‌های ارتباط با همشهری آنلاین:
  • رایانامه همشهری‌آنلاین: info@hamshahrionline.ir
  • تلفن همشهری‌آنلاین: ۲۳۰۲۳۵۰۱
  • نمابر همشهری‌آنلاین: ۲۳۰۲۳۵۹۵

  • راه‌های ارتباط با سازمان آگهی‌های همشهری آنلاین:
  • تلفن: ۲۹۴۸۲۱۰
  • نمابر: ۲۹۴۸۰۰۱ 
  • رایانامه: sales@agahihamshahri.com

...............................................................................................

Hamshahrionline (Persian: همشهری آنلاین) is the online version of the Hamshahri Iranian daily paper. Hamshahrionline was launched on ۶ July ۲۰۰۶. With an independent editorial staff, it updates regularly, offers the newspaper contents and has its own coverage.

Hamshahri, the first full color daily published in Iran, was founded in ۱۹۹۲ and became the leading newspaper in the country in a very short time, an unprecedented record which has never been achieved by any other newspaper in Iran.

Suitable size and full color coverage were not the sole innovations Hamshahri brought to Iranian readers.
Publishing special pages on daily, weekly and biweekly basis in particular fields as well as using cutting edge technology, including web publishing, are among these innovations, which are now widely applied by other Iranian newspapers.

Hamshahri has been playing a significant role in publicizing modern global concepts such as environment.
Targeting the middle class of the urban population as its main readers, the daily notably focuses on issues like urban life, environment, social, economic and political affairs, arts, education and sports.

  • تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است

انتخاب سردبیر

بازگشت پیکر شهید سعیدی پس از ۳۱ سال

همشهری آنلاین: پیکر مطهر شهید جعفر سعیدی که در تفحص اخیر شهدای گمنام شناسایی شده است، همزمان با سالروز رحلت رسول اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع)، در زادگاهش تشییع خواهد شد.

دفاع محکم مرحوم پرورش از اصل ولایت فقیه و تشکیل سپاه در قانون اساسی

همشهری آنلاین: فرمانده سابق سپاه پاسداران می‌گوید: انصافاً آقای پرورش آن جایی که بحث تأسیس سپاه پاسداران و اصل ۱۵۰ و بلکه اصل ۱۵۱ بود، یک دفاع منطقی و هوشمندانه کرد و سنگ تمام گذاشت.

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، پشتوانه ای برای مردم و نظام است

همشهری آنلاین: امروز پس از گذشت بیش از ۲ دهه از تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، این نیروی ارزشی و پر افتخار بالنده تر، با نشاط تر و مقتدرتر از گذشته، در عرصه های مختلف سازندگی و دفاع از آرمانهای انقلاب، امید و پشتوانه ای محکم برای مردم و نظام مقدس اسلامی است.

معیارهای داوری آثار جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب

همشهری‌آنلاین: دبیر اجرایی نخستین جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب از تعیین و تصویب معیار‌های داوری این رقابت فرهنگی خبر داد.

معرفی کتاب: فقیه حله

همشهری‌آنلاین: کتاب فقیه حله نوشته عبدالحسین طالعی، مروری است بر زندگی و آثار علامه حلی که به تازگی منتشر شده است.

همسفر با نقاشی‌های علی‌اکبر صادقی

همشهری آنلاین: یک هنرمند نقاش و تصویرگر مجموعه‌ای از آثار نقاشی‌ خود را که در سفر کشیده به‌نمایش می‌گذارد.

اولین شماره نشریه چهل کلید روابط عمومی منتشر شد

همشهری‌انلاین: اولین شماره نشریه تخصصی چهل کلید روابط عمومی به مدیر مسئولی سید مجتبی علوی و سردبیری سعید شهبازی منتشر شد.

فست فودها با بدن چه می‌کنند

همشهری آنلاین: اکثر مردم به دلیل مشغله‌های فراوان تغذیه مناسب نداشته و غذاهای فست فودی را به عنوان وعده‌های غذایی روزانه استفاده می‌کنند غافل از اینکه خودشان با دست خود سم را وارد بدن می‌کنند.

بزرگ‌ترین آبشار سرپوشیده در بهترین فرودگاه شیشه‌ای جهان

همشهری آنلاین: بهترین فرودگاه جهان در آینده، یک سازه عظیم شیشه‌ای و فولادی است که در ۱۰ طبقه احداث خواهد شد.

واکس سیب از خود میوه تولید می‌شود

همشهری آنلاین: در پی طرح شایعه استفاده از واکس شیمیایی برای ماندگاری بیشتر سیب، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: واکس مورد نظر به صورت طبیعی از خود میوه تولید می‌شود و هیچ ضرری برای انسان ندارد.

چطور سرعت متابولیسم‌ بر وزن شما تاثیر می‌گذارد؟

همشهری آنلاین: برخی از افراد گناه اضافه وزنشان را به گردن سرعت کند سوخت و ساز یا متابولیسم‌شان می‌اندازند؛ اما آیا واقعا متابولیسم شما دلیل واقعی سخت بودن کاهش وزن شما است؟

آشنایی با روش تهیه آش آذری یا آش انار (غذای شب یلدا)

همشهری آنلاین: آش در میان انواع غذاهای ایرانی از خوراکی‌هایی است که در روزهای سرد سال بیش از هر زمان دیگری پخته می‌شود و به مصرف می‌رسد.