سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان روانسر گفت: یک مورد مرگ ناشی از بیماری تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای این شهرستان گزارش شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، طاهره سجادی پور اظهار کرد: با توجه به وقوع یک مورد مرگ ناشی از بیماری تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای شهرستان روانسر در کرمانشاه، اداره دامپزشکی این شهرستان از همه دامداران و مردم شهرستان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌هایشان برخی نکات را رعایت کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان روانسر افزود: دامداران و چوبدارن حتماً در چهار نوبت به فاصله هر دو هفته یک‌بار بدن دام و جایگاه نگه‌داری دام را سمپاشی کنند؛ سم در داروخانه‌های دامپزشکی بخش خصوصی این شهرستان موجود است.

وی بیان کرد: افرادی که با دام و یا لاشه‌ی دام در تماس هستند از لمس کردن کنه‌ها و یا کشتن و له کردن آنها به جد خودداری کرده و همچنین بدون دستکش دست به گوشت و خون و اعما و احشا و… لاشه دام نزنند در صورت هرگونه لمس و تماس دست خود را با آب و صابون به‌مدت کافی بشویند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در تهیه گوشت مصرفی حتماً از گوشت دارای مهر دامپزشکی استفاده کنند و بعد از تهیه به مدت ۲۴ ساعت و برای دل و جگر و قلوه به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگه‌داری و بعد استفاده کنند.

سجادی پور تصریح کرد: در صورت گزش توسط کنه‌ها مراقب بروز علائم اولیه مثل تب و بی حالی و سرگیجه و یا خونریزی‌های زیر پوستی باشند و در صورت مشاهده هرگونه علائم سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی گفت: با توجه به‌عدم صحت سلامت و عدم رعایت بهداشت در کشتار غیرمجاز دام و طیور برای حفظ سلامت خود و خانواده خواهشمند است گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.

برچسب‌ها