فرمانده کل ارتش، شهید سرلشکر فلاحی را افسری قوی، محکم و قاطع با نفوذ کلام ویژهای معرفی و خاطرنشان کرد در شرایطی که شعار انحلال ارتش سر داده میشد، یک انسان فوق العاده یک مرد قدرتمند، محکم و مؤمن پای کار آمد، ابتدا نیروی زمینی و بعد ارتش را تحویل گرفت و در مقابل غائلههای مختلف در پاوه، کردستان، ترکمن صحرا و جاهای دیگر به وظایف خود به خوبی عمل کرد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با اشاره به جایگاه شهید سرلشکر ولیالله فلاحی، گفت: شهید سرلشکر ولیالله فلاحی بالاترین مقام نظامی دوران دفاع مقدس بود، ایشان جانشین فرمانده معظم کل قوا در زمان بعد از فرار بنیصدر تا شهادت بودند، و یکی از تأثیرگذارترین انسانها در دوران دفاع مقدس بودند.
سرلشکر فلاحی تجاوز رژیم بعث به ایران را پیش بینی کرده بود
فرمانده کل ارتش تأکید کرد: سرلشکر فلاحی تجاوز رژیم بعث به ایران، چگونگی عملکرد آنها و اینکه چطور در مقابل رژیم بعث عراق با توجه به وضعیتی که ما داشتیم، میتوان مقابله کرد را پیش بینی کرده بودند.
موسوی تصریح کرد: بسیاری معتقدند حتی تفکر اولیه عملیات طریقالقدس چند ماه بعد از شهادت ایشان، تفکر شهید سرلشکر فلاحی بود، تا آنجا این تفکر ادامه داشت.
فرمانده کل ارتش شهید فلاحی را یک شخصیت دانشمند برشمرد و تصریح کرد: ایشان یک نظامی محکم بودند و به آب، خاک، پرچم و ملت ایران با همه وجود عشق میورزید، به پای این عشق بارها تا سر حد شهادت پیش رفت و سرانجام این عشق فوق العاده خودش را با مهر شهادت تأیید و تثبیت کرد.
استحکام کلام، منطق قوی سرلشکر فلاحی همیشه به یادماندنی است
موسوی شهید سرلشکر فلاحی را افسری قوی، محکم و قاطع با نفوذ کلام ویژهای معرفی و خاطرنشان کرد: آن زمان بنده در ردههای پائین ارتش بودم، حتی هنوز هم دانشجوی دانشگاه افسری نشده بودم، ایشان فرمانده نیروی زمینی بودند، خوب بخاطر دارم که لحن، استحکام کلام و منطق قوی داشتند و همیشه به یادماندنی است.
فرمانده کل ارتش تأکید کرد: باهمین حالت ایشان ارتش جمهوری اسلامی ایران را در شرایط بسیار بدی تحویل گرفت، شرایطی که سران ارتش آن رژیم تسویه شده بودند و در درون ارتش هنوز بلاتکلیفیهایی وجود داشت، پادگانها همه تخلیه بودند و گروهکها علیه ارتش هر روز تظاهرات داشتند و شعارهای انحلال ارتش را از اینجا و آنجا سرداده بودند و در جای جای کشور این گروهکها سربرآورده بودند و بلواهایی راه انداخته بودند.
نقش شهید سرلشکر فلاحی در ختم غائلههای مختلف
وی افزود: در چنین شرایطی، یک انسان فوق العاده یک مرد قدرتمند، محکم و مؤمن پای کار آمد، ابتدا نیروی زمینی و بعد ارتش را تحویل گرفت و در مقابل غائلههای مختلف در پاوه، کردستان، ترکمن صحرا و جاهای دیگر به وظایف خود به خوبی عمل کرد و در همان زمان جنگ تحمیلی علیه ایران را صدام آغاز کرد، ایشان ارتش با آن وضعیت آن روز را انسجام داد، سازماندهی و نو کرد.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ارتشی که ایشان در اسفند ۵۷ تحویل گرفت، همان ارتشی بود که عملیات بزرگ ثامنالائمه| (ع) را انجام داد، اولین عملیات بزرگ ارتش در شکستن حصر آبادان به وقوع پیوست و بعد از آن هم ایشان به شهادت رسید.
بهره مندی شهید فلاحی از نبوغ فوق العاده، توانایی فرماندهی و ایمان قوی
موسوی بر لزوم معرفی سرلشکر فلاحی برای امروزیها و آیندگان تأکید کرد و افزود: شهید فلاحی از نبوغ فوق العاده، توانایی فرماندهی، مدیریت خاص، از یک اراده محکم و ایمان قوی بهرهمند بود، ایشان باید به جامعه باید معرفی شود.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: یک مرد چقدر میتواند در سرنوشت یک کشور تأثیرگذار باشد، چقدر میشود در مقابل نا ملایمات، مشکلات، موانع، کارشکنیها در مقابل همه اینها ایستاد و به طرف هدف پیش رفت و موفق و سربلند شد.
موسوی شهید سرلشکر فلاحی را مصداق کامل یک فرمانده و مدیر جهادی برشمرد و اضافه کرد: این مهم را میتوانید در ۳۰ ماه مسئولیت شهید فلاحی پیدا کنید.
امروز و فردای ما، سخت نیازمند شناخت شهید سرلشکر فلاحی و فلاحیها
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: هر کسی که میخواهد بداند مدیر و فرمانده جهادی یعنی چه؟ برود ۳۰ ماه زندگی سرلشکر فلاحی را از اسفند ۵۷ تا مهر ماه سال ۶۰ مطالعه کند، ببیند این مرد با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کرد و بنابراین امروز و فردای ما سخت نیازمند شناخت شهید سرلشکر فلاحی و فلاحیهاست.
موسوی با اشاره به گنجینه سرلشکر موسوی در موزه جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس)، تصریح کرد: جمع کردن آثار مربوط به ایشان در فضای بسیار بزرگتر از اینجا هم، مثل جا دادن دریا در یک لیوان است، واقعاً نمیتوان این کار را کرد.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با دیدن آثار ایشان، آدم به این نکته توجه میدهد که در شناخت شهید فلاحی، دقت و تحقیق بیشتری انجام دهد، ایشان را از نو بشناسد و در مسیری که او حرکت کرد گام بردارد.