اجتماعی و فرهنگی بودن مسئله حجاب را نمی‌توان نادیده گرفت؛ اما ندیدن پروژه‌های امنیتی دشمن هم ناقص دیدن ماجراست. به هر دو روی سکه باید توجه کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، تسنیم نوشت: مسئله‌ حجاب چند صباحی است به یکی از موضوعات محوری مباحث اجتماعی در کشور تبدیل شده است؛ این موضوع بخصوص پس از ماجرای خانم مهسا امینی در سال 1401 وارد فاز تازه‌ای شد. حادثه‌ی تلخی که البته به روال معمول با ورود اپوزیسیون و دولتهایی مانند آمریکا و نیز رژیم صهیونیستی رنگ و بوی امنیتی و سیاسی مشخصی هم به خود گرفت.

اینکه اعتراض را باید با اغتشاش تفکیک کرد و اینکه مسئله‌ی حجاب در حال حاضر هم به موضوعات اقتصادی و نارضایتی مردم ارتباط دارد و هم با موضوع فرهنگ کاملاً در هم تنیده است و اقدام انتظامی صرف حتماً استراتژی ناقصی است، همگی درست است امّا اگر دوربین را در زاویه مناسبی قرار دهیم، گوشه‌ای از برنامه‌ریزی امنیتی و سیاسی دشمنان ایران هم کاملاً واضح است.

در کنار اقدامات سیاسی و امنیتی معمول، یکی از پروژه‌های معمول دشمن در این زمینه، عرفی‌سازی بی‌حجابی از طریق استخدام و اجیر کردن افرادی است که با پوشش‌های عجیب و غریب و تابوشکنانه در خیابان‌ها تردد می‌کنند تا نوع خاصی از پوشش مغایر با هنجارهای جامعه ایرانی عادی سازی شود.

خودِ بحث میزان حجابی که افراد در جامعه دارند یک مسئله‌ی اجتماعی و فرهنگی است،‌ و این اصلی‌ترین و فراگیرترین نکته درباره حجاب است امّا مداخله‌ای که به صورت هدفمند در نُرم‌ها و هنجارها می‌شود هم باید در نظر گرفت. 

بر همین اساس کسب اطلاع از برخی مراجع انتظامی و امنیتی حاکیست که اخیراً چندین فرد دستگیر شده‌اند که به گفته خودشان صرفاً ماموریت داشته‌اند تا با دریافت دستمزد، با نوع پوشش بخصوصی که با هنجارهای ایرانی همخوانی ندارد در خیابان‌ها تردد کنند.

یکی از این خانم‌ها که بازداشت شده در این باره گفته است: "برای هر ساعت تردد با وضعیت تابوشکنانه در تهران به ما گفته بودند که مبلغ  3 الی 5 دلار به ما پرداخت می‌کنند".

منبع: تسنیم