زندگی مدرن، سبک زندگی و مسایلی همچون تغذیه ناصحیح و آلودگی هوا، نارسایی قلبی را به پدیده‌ای در حال شیوع تبدیل کرده است.

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بابک شریف کاشانی، معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس هشتمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران گفت: فرد مبتلا به نارسایی قلب، علائمی همچون نفس تنگی، خستگی، ورم پا و افزایش مایع در اطراف قلب و ریه را تجربه می‌کند و خطر این بیماری در صورت تاخیر در درمان با سرطان ها برابری می‌کند.

کاشانی با بیان اینکه به دلیل زندگی مدرن، سبک زندگی و مسایلی همچون تغذیه ناصحیح و آلودگی هوا، نارسایی قلبی پدیده‌ای در حال شیوع است، عنوان کرد: در صورتی که این بیماری دیر تشخیص داده شود، علاوه بر مشکلات سلامت و اقتصادی برای مبتلایان، بار مالی زیادی روی سیستم بهداشتی و سلامت جامعه خواهد داشت.

او تاکید کرد: آگاهی عمومی در مورد بیماری نارسایی قلب ناکافی است و اغلب مبتلایان به این بیماری درمان خود را با جدیت دنبال نمی کنند؛ به همین دلیل قصد داریم در هشتمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران با تاکید بر مواردی همچون سبک صحیح زندگی، ضرورت پرهیز از سیگار و نیز کنترل قند، چربی و فشار خون به آگاهی‌رسانی در این حوزه پرداخته و به مردم یادآوری کنیم که در صورت مشاهده علایم نارسایی قلبی به موقع به پزشک مراجعه کنند.

این پزشک به نقش مهم پرستاران در حوزه درمان نارسایی قلب هم اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه بیمار حتی پس از مرخص شدن از بیمارستان در منزل به ویژه در زمینه کنترل وزن نیاز به مراقبت‌های پرستاری دارد در این کنگره پنل‌های ویژه پرستاران درنظر گرفته شده است.
گفتنی است هشتمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران با حمایت معنوی انجمن جهانی نارسایی قلب (WHSS)، انجمن نارسایی قلب اروپا و دانشگاه Szeged مجارستان 7 تا 9 آذر در تهران برگزار می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین