تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱

درست کردن غذا با میوه های فصل جذابیت های زیادی دارد. خصوصا اگر این میوه انار قرمز رنگ باشد که به همراه آلو تر جنگلی در خورشت می پزد.

همشهری آنلاین: برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند.

خورشت انار آلو

آماده‌سازی: یک ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:

سینه و ران مرغ: ‌۳ عدد

پیاز: یک عدد

رب انار: ‌یک قاشق غذا خوری

رب گوجه‌فرنگی: ‌یک قاشق غذا خوری

آلو ترش جنگلی: ۵ عدد

انار دان شده: یک دوم پیمانه

شکر: به میزان لازم

زعفران: ‌به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

۱: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس مرغ‌ها را درون پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۲: زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران را به مرغ افزوده و تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب و انار از بین برود.

۳: آب جوش را به محتویات مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، دانه‌های انار را به آلو جنگلی خیس خورده اضافه کنید.

۴: بعد از غلیظ شدن خورشت آن را داخل ظرف سرو کشیده و با کته نوش جان کنید.

نکته: ‌اگر آلو جنگلی نداشتید، ‌می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.

منبع: روزنامه همشهری