همشهری آنلاین: برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند.
خورشت انار آلو
آمادهسازی: یک ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
سینه و ران مرغ: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
رب انار: یک قاشق غذا خوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذا خوری
آلو ترش جنگلی: ۵ عدد
انار دان شده: یک دوم پیمانه
شکر: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
۱: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس مرغها را درون پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۲: زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران را به مرغ افزوده و تفت دهید. رب گوجهفرنگی و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب و انار از بین برود.
۳: آب جوش را به محتویات مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، دانههای انار را به آلو جنگلی خیس خورده اضافه کنید.
۴: بعد از غلیظ شدن خورشت آن را داخل ظرف سرو کشیده و با کته نوش جان کنید.
نکته: اگر آلو جنگلی نداشتید، می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.