ایسنا نوشت: آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با تبریک میلاد امام رضا(ع)، اظهار کرد: یکی از خصوصیات سیره امام هشتم(ع) و به تعبیر دیگر یکی از معجزات امام رضا(ع) تبدیل تهدیدها به فرصتهاست. این معجزهای که امام هشتم(ع) از آن روزی که به خراسان آمدند تا به امروز در مقاطع مختلف و موارد گوناگون به ظهور پیوسته است که به وسیله ایشان تهدیدها به فرصتها مبدل میشود.
وی ادامه داد: اصل انتقال امام هشتم(ع) از مدینه به خراسان یک جریان تحمیلی از سوی طاغوت زمان –مأمون- در اجرای یک توطئه شیطانی بود، اما وجود مقدس امام رضا(ع) این نقلوانتقال تحمیلی را به یک هجرت مقدسه مبدل کردند.
علمالهدی تصریح کرد: سفر امام رضا(ع) به خراسان هجرتی بود که نقطه عطف در تاریخ اسلام شد و منطقه وسیعی که سرزمین خراسان بود به عنوان پایگاه و جولانگاه شیعه درآمد و بر این اساس در برابر بحرانهایی که در طول تاریخ ۱۲ قرن، از روز هجرت امام رضا(ع) تا به امروز هر کجا دشمن حرکتی کرد به فرصت مبدل شد. زمینه جهانیسازی اسلام و زمینه ظهور و فرج امام زمان(ع) از هجرت امام رضا(ع) به خراسان آغاز شد. این سرزمین، سرزمین شیعه شد و هر کجا امام زادهای بود اطراف آن را افرادی گرفتند و وابسته به جریان اهل بیت و تشیع شدند و این وضعیت را هجرت امام رضا(ع) از مدینه به خراسان ایجاد کرد.
وی تأکید کرد: تبدیل تهدید و ضربه دشمن به فرصت تا امروز در کنار مرقد مطهر امام رضا(ع) وجود دارد.
امام جمعه مشهد با اشاره به حادثه مسجد گوهرشاد، گفت: برخی به اشتباه تصور میکنند قیام مسجد گوهرشاد در اعتراض به کلاه پهلوی بود که این اشتباه است. با وجود این که مرحوم احتشام در جریان این قیام کلاه پهلوی را به زیر پا انداخت و آن را پارهپاره کرد، اما قیام مردم در مسجد گوهرشاد برای مبارزه با کشف حجاب بود.
وی به تصور غلط رضاخان مبنی بر جایگیری مسئله کشف حجاب به عنوان یک مسئله قطعی با به خاکوخون کشیدن و به شهادت رساندن مردم و مبارزان کشف حجاب در مسجد گوهرشاد اشاره کرد و گفت: تفاوت شهدای ۱۵ خرداد و ۱۷ شهریور با شهدای مسجد گوهرشاد در این است که شهدای ۱۵ خرداد و ۱۷ شهریور تحویل خانوادههایشان شدند و آنان را غسل و کفن کرده و دفن کردند، اما شهدای مسجد گوهرشاد انجام غسل و کفنشان هم نامعلوم است و آنها را به وسیله بولدوزر در یک چالهای ریختند و خاک کردند و مکان دفن آنان نیز نامعلوم است.
علم الهدی افزود: البته باید هم اینگونه باشد، چراکه حجاب میراث صدیقه اطهر است و قبر فاطمه هم مخفی است و شهدای حجاب هم به مولایشان صدیقه اطهر ملحق شدند و اینها هم باید قبورشان در خفا باشد، چراکه این شهادت در راستای میراث صدیقه اطهر و فاطمه زهرا است.
وی با بیان اینکه «حجاب یک واقعیت است»، بیان کرد: انگلیس وقتی رضاخان را در خط براندازی اسلام مستقر کرد در مقام براندازی دین دو کار کرد و میخواست روحانیت و حجاب را از بین ببرد، چراکه دید همان نقشی که روحانیت در اعتلای اسلام دارد، حجاب هم دارد.
وی گفت: در جامعهای که زنان آن باحجاباند، جوانان آن مجاهد بار میآیند و جوانان جامعه به وسیله هرزگیها و ولنگاریها و لاابالی گری ها از دین فاصله نمیگیرند، اما در جامعهای که زنان آن بیحجاب باشند مسئله بیحجابی و ولنگاری زن باعث میشود دین را از جوان میگیرد و سفره دین را از زیر پای جوان جمع میکنند.
نمایند ولیفقیه در خراسان رضوی بیان کرد: من از برخی خواهرانی که در حجاب حالت ولنگرانی دارند خواهش میکنم اگر به هیچ دلیلی توجیه نمیشوید باحجاب باشید، به خاطر عشق به فاطمه و دلدادگی به حضرت فاطمه و زینب باحجاب شوید.
وی ادامه داد: دخترخانمی که موهای پریشانت را بیرون میاندازی، خانمی که خیال میکنی با بیحجابی و ولنگاری آزادی؛ با ولنگاری آزاد نیستی با ولنگاری اسیر شهوترانی و هوسبازی مردهای هرزهای شدی که تو را در رهگذر عیاشیهای جنسی نابهکارانه و شیطانی خودشان قرار دادند.
علمالهدی اضافه کرد: خواهر من، دختر من، به خاطر عاشورا بیا سرت را بپوشان، مویت را بپوشان، چادر سرت کن. اگر اهل توجیه و منطق نیستی و اگر فلسفه حجاب را حاضر نیستی قبول کنی به این دلیل بیا و با حجاب شو.
وی با بیان اینکه «امروز دشمن بر روی بیحجابی و کشف حجاب زنهای ما حساب کرده است»، تصریح کرد: من وظیفه خود میدانم از طرح اخیر ناجا تشکر کم. زنانی که در اتومبیل کشف حجاب میکنند؛ اتومبیل حریم خصوصی نیست. زمانی اتومبیل حریم خصوصی است که در پارکینگ خانه بوده و درش هم بسته باشد؛ اتومبیل وسط خیابان حریم خصوصی نیست.
امام جمعه مشهد بیان کرد: من از رئیس پلیس ناجا تشکر میکنم که این طرح را اجرا کردند و رسماً در برابر زنان لاابالی که در میان اتومبیلها کشف حجاب میکنند ایستادند و آنان را بازخواست و تعقیب قانونی میکنند؛ این کار خدمتی به ساحت ولایتمدار صدیقه اطهر(س) است.
وی با اشاره تصویب قانون حجاب در شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۵، یادآور شد: در این قانون مشخص شد که همه مراکز کشور در مسئله حجاب و احیای حجاب و عفاف باید چه فعالیتی کنند. این قانون دارد خاک میخورد، چرا؟ چه کسی باید در خصوص قانونی که ۱۳ سال از تصویب آن میگذرد و هنوز خاک میخورد باید جوابگو باشد. آیا دولتها، دستگاههای قضایی و نیروهای نظامی و انتظامی نباید جوابگو باشند؟ اگر جواب این مردم را ندهید و در برابر نمازگزاران جوابگو نباشید جایی گریبان شما را میگیرند که آنجا دیگر راه فراری ندارید و آن سر پل صراط است.
علمالهدی خاطرنشان کرد: جونان جان دادند و خون دادند تا نظام سرپا شد و انقلاب به پیروزی رسید و در پرتوی اقتدار نظام از سال ۸۵ قانون عفاف و حجاب تصویب شد. شماهایی که مسئولیت دولت، نمایندگی مجلس و نیروهای نظامی و انتظامی و وزارت را گرفتید همه شما گفتید قبول میکنم و شما قبول کردید، اما در برابر اجرای یک قانون اساسی و قانون اصلی که مربوط به حفظ عظمت اسلام در این کشور است –قانون عفاف و حجاب- هیچ قدمی بر نداشتید. اگر نمیخواستید قانون را اجرا کنید چرا مسئولیت قبول کردید؟
وی اضافه کرد: فکر کردید به همین سادگی است که زنی که ناهنجار با ولنگاری در خیابانهای این مملکت جولان دهد و جنابعالی هیچ عملی انجام ندهید؟ برای فروش کالاهایشان در نمایشگاهها زنان و دختران عوضی را کنار هم ردیف کنند و شما که این نمایشگاه تحت اختیار شماست و وزیر این دستگاه هستید هیچ عکسالعملی انجام ندهید. آیا فکر کردید که مردم و شهدا از این قضایا میگذرند؟
نظر شما