شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی اعلام کرده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، سوختگیری در جایگاه‌های سوخت را اپراتورها انجام می‌دهند اما جایگاه‌دارن می‌گویند این اقلام بهداشتی در بازار یافت نمی‌شود و این وضعیت احتمال شیوع بیماری را در پی دارد.

جایگاه‌ سوخت

به گزارش همشهری آانلاین به نقل از ایرنا، اپراتورهای جایگاه‌های سوخت، از این‌که دستکش در اختیارشان قرار نگرفته نگران هستند، اما به ناچار برای مسافران و مردم، سوخت گیری می‌کنند؛ در این میان، شهروندان خراسان شمالی می‌گویند که اپراتورهای جایگاه‌ها، تمایلی برای انجام سوخت گیری ندارند.  

یکی از شهروندان بجنورد در این باره گفت: برای سوخت گیری به یکی از جایگاه‌ها مراجعه کردم و انتظار داشتم بر اساس بخش نامه‌هایی که صادر شده، اپراتورها، کار سوخت‌گیری را انجام دهند اما خبری از این اقدام نبود.

هادی رضایی اظهار داشت: به ناچار اپراتوری را صدا کردم تا سوخت گیری را انجام دهد اما او در حالی که در دستان دستکش و در صورت هم ماسک نداشت، با بی‌میلی این کار را انجام داد و البته گلایه‌مندی در چهره‌اش نمایان بود.

به ناچار اپراتوری را صدا کردم تا سوخت گیری را انجام دهد اما او در حالی که در دستان دستکش و در صورت هم ماسک نداشت، با بی‌میلی این کار را انجام داد و البته گلایه‌مندی در چهره اش نمایان بود

وی افزود: وقتی از اپراتور علت استفاده نکردن از دستکش را پرسیدم، اعلام کرد که مسئولان جایگاه، این اقلام بهداشتی را تامین نکرده و در اختیار قرار نداده اند.  

یکی از اپراتورهای جایگاه سوخت در شهر بجنورد هم در این باره گفت: کار ما به گونه‌ای است که با مسافران زیادی در ارتباط هستیم و به لحاظ ابتلا به کرونا، بشدت در معرض تهدید هستیم اما اقلام بهداشتی برای ما تامین نشده است.

رضا یزدانی اظهار داشت: جایگاه داران مکلف هستند ماسک و دستکش مورد نیاز اپراتورها را تامین کنند اما این مسوولان هم در تامین این اقلام مانده اند.

وی افزود: اقلام مورد نیاز در بازار پیدا نمی‌شود.

یکی از اپراتورهای جایگاه سوخت گلستان شهر بجنورد گفت: مردم انتظار دارند ما با دستکش باک بنزین آنها را پر کنیم وقتی متوجه نبود دستکش می‌شوند مانع کار شده و خودشان اقدام به این کار می‌کنند.

وی به شرط افشا نشدن نامش در خبر اظهار داشت: کارگران جایگاه‌ها چقدر حقوق دریافت می‌کنند که باز خودشان اقدام به تهیه دستکش کنند.

یکی از مسوولان جایگاه سوخت در شهر آشخانه هم در این باره با ابراز نگرانی از یافت نشدن اقلام بهداشتی مورد نیاز مقابله با کرونا گفت: نگرانی اپراتورها، نگرانی ما هم هست، خدای نخواسته یکی از این افراد بیمار شود، ما خود در معرض بیماری هستیم اما متاسفانه این اقلام در بازار پیدا نمی‌شود.

رامین ریحانی افزود: اپراتورها از این‌که مجبور هستند سوخت گیری را انجام دهند، نگران هستند.

سوخت گیری، تکلیف اپراتورها است

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان شمالی روز دوشنبه ۱۹ اسفند گفت: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جایگاه‌های سوخت، اپراتورها موظف به انجام سوخت‌گیری خودروها شدند و البته جایگاه داران مکلف هستند تا اقلام بهداشتی از جمله دستکش را برای این افراد تهیه کنند، اما جایگاه داران می‌گویند که این اقلام در بازار یافت نمی‌شود.  

مجتبی شکوری اظهار داشت: این شرکت در تلاش است تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نسبت به تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز برای جایگاه‌های سوخت، اقدام کند.  

وی افزود: در بازدیدهایی که از جایگاه‌های سوخت انجام شد، متاسفانه اپراتورها، از این‌که ماسک و دستکش به اندازه کافی تهیه نشده است، نگران بودند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: کمبود دستکش، در حالی است که اپراتورهای جایگاه‌های سوخت، دائم در تماس با افراد مختلف، مسافران و عابران از جاده‌ها بوده و نیاز است رعایت نکات بهداشتی، برای آنان بیشتر برقرار باشد. مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان: نازل‌ها و صفحه رمز کارت سوخت دیسپنسرها و اماکن عمومی جایگاه هابه طور دائم ضد عفونی می‌شود.

وی افزود: تاکید داریم دستکش یکبار مصرف برای استفاده عموم مردم در دسترس قرار گیرد و فرایند سوختگیری و پرداخت بدون دستکش یکبار مصرف انجام نشود.

شکوری اضافه کرد: بسیاری از رانندگان خود اقدام به سوخت‌گیری می‌کنند و اجباری برای انجام آن توسط متصدیان نازل‌ها وجود ندارد اما در صورت درخواست و تمایل صاحبان خودروها، سوختگیری توسط اپراتورها انجام می‌شود.

نظارت‌های نوروزی 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود گفت: این شرکت اقدام‌های لازم برای نظارت بر روند سوخت‌رسانی در استان را در دست اجرا دارد و برای تامین به‌موقع و مطلوب سوخت مورد نیاز هموطنان در نوروز ۹۹ آماده است.

وی افزود: نیروهای این شرکت، از ابتدای بهمن ماه با حضور در جایگاه‌ها و بازدید و ارزیابی آنها، نسبت به رفع عیب تلمبه‌ها و نقایص فنی اقدام و وضعیت خدمات رفاهی جایگاه‌ها شامل آمادگی مبلمان جایگاه‌ها، نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی را ارزیابی کنند.

شکوری تاکید کرد: این نظارت‌ها در همه روزهای سال توسط همکاران ما در نواحی انجام می‌شود، اما در ۲ ماه پایانی سال روند ویژه‌ای را سپری می‌کند تا به‌سرعت نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.

وی، هدف از این اقدام را، آمادگی جایگاه‌ها برای خدمت‌رسانی در ایام نوروز به مسافران همراه با آرامش و ارتقای رضایت آنان عنوان کرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی از آمادگی و اعزام اکیپ‌های جداگانه به محورهای مهم مواصلاتی استان از امروز خبر داد و گفت: این اکیپ‌ها شامل نمایندگانی از واحدمهندسی، HSE و روابط عمومی به منظور بازدید و کنترل عملکرد به جایگاه‌ها اعزام می‌شوند.

شکوری همچنین از در نظر گرفتن کشیک‌های نوروزی در ۱۶ روز تعطیلات نوروز در منطقه خبر داد و گفت: همه کارشناسان فنی و عملیاتی هر روز یکی از آنها در منطقه حضور و بر نحوه توزیع فرآورده‌های نفتی نظارت خواهند کرد.  

وی افزود: همراه با گروه‌های عملیاتی و نظارتی، یک گروه دیگر از همکاران روابط عمومی نیز با عنوان طرح نظارت، کار خود را از روز ۲۹ اسفندماه آغاز می‌کنند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی با بیان این‌که فعالیت این گروه شامل نظارت بر مسائل فنی و عملیاتی و ایمنی نمی‌شود گفت: این گروه، جایگاه‌ها را محور به محور مورد بازدید قرار داده و ایرادها، احتمالی را به مدیر این مکان، اعلام و نسبت به سنجش میزان رضایت مردم و درصد آمادگی جایگاه‌ها اقدام می‌کنند.

در خراسان شمالی ۷۹ جایگاه عرضه سوخت شامل ۵۰ باب جایگاه عرضه فرآورده سوختی بنزین، نفت گاز و ۲۹ باب جایگاه سی. ان. جی تک منظوره و ۲ منظوره فعال است.

بر اساس آخرین اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، تاکنون ابتلای ۲۴ نفر در این استان به ویروس کرونا قطعی شده و یک نفر نیز درگذشته است.

کد خبر 490676

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha