شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
۰ نفر

پاناکوتا یک دسر لطیف با بافت خامه‌ای است که به صورت سرد سرو می‌شود. پاناکوتای انار طعم متفاوتی دارد و می‌تواند یک دسر مناسب برای فصل زمستان باشد. دستور تهیه پاناکوتای انار را در این گزارش بخوانید.

پاناکوتا انار

همشهری آنلاین: آماده کردن پاناکوتای انار در خانه کاری سریع و ساده است اما نتیجه آن، امتحان کردن طعم متفاوت یک دسر خوشرنگ اناری خواهد بود. پس دست به کار شوید و طبق این دستور، یک پاناکوتای انار خوش‌طعم درست کنید.

نام: پاناکوتا انار

آماده‌سازی: ۱۲۰ دقیقه

تعداد: ۸ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک لیوان

شیر: ۲ لیوان

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

شکر: ۶ قاشق غذاخوری

پودر ژله انار: ۲ بسته

گلاب: یک قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

آب سرد: یک‌چهارم لیوان

آب جوش: ۲ لیوان

روش تهیه:

۱- پودر ژله را با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید. در ظرف‌های دسر مورد نظرتان ابتدا یک لایه دانه انار و روی آن به اندازه‌ای که دانه‌های انار ثابت بمانند و شناور نشوند، ژله بریزید. ظرف‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

۲- پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا حل و شفاف شود. در این فاصله شیر را داخل یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.

۳- خامه را با کمی شیر ترکیب کنید تا هم‌دما شوند، سپس همه خامه را به ظرف شیر افزوده و هم بزنید.

۴- پودر ژلاتین آب‌شده را همراه با وانیل و گلاب به قابلمه شیر اضافه و حرارت را خاموش کنید. اجازه بدهید پاناکوتا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.

۵- لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و قسمت دوم لیوان‌ها را با مایه پاناکوتا پر کنید؛ سپس دوباره لیوان‌ها را داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا ببندد و سفت شود.

۶- لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و لایه سوم را پر کنید؛ به این صورت که دوباره دانه‌های انار را داخل لیوان بریزید؛ سپس ژله را تا جایی که لیوان پر شود، به آن اضافه کنید.

۷- لیوان‌های دسر را دوباره به یخچال برگردانید و حدود ۲ ساعت زمان بدهید تا کاملا ببندد و سفت شود.

نکته: زمانی که ژله را روی لایه پاناکوتا می‌ریزید، باید حتما ژله خنک شده باشد.

چطور پاناکوتای انار درست کنیم + فوت و فن

کد خبر 906720
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha