به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان با توجه به تراکم جنگلی که در مسیر این پروژه 7 کیلومتری قرار دارد درصورت اجرا، تعدادی از درختان و عرصههای منابع طبیعی قطع خواهد شد. حبیبالله براتی، مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: برای این پروژه کار کارشناسی شده و بهدلیل اینکه در نیمی از سال سد شاه قاسم خشک است با اجرای این پروژه 12 میلیون متر مکعب آب به سد تزریق میشود که در زمین نفوذ میکند و پشت سد نیز میماند.
وی درخصوص استعلام و هماهنگی با منابع طبیعی استان برای اجرای این پروژه افزود: با منابع طبیعی هماهنگی انجام شده و شفاهی صحبت کردهایم و این پروژه را از مسیر پشت کشتارگاه و مسیر رودخانه عبور میدهیم که اصلا درختی را قطع نکنیم یا از مسیری عبور خواهیم داد که درختان کمتری باشد.
وی اظهار داشت: بهدنبال این هستیم که خسارتی به جنگل و منابع طبیعی رسانده نشود و تاکنون استعلام نشده است اما تا هماهنگیهای لازم و استعلام نشود این پروژه اجرا نخواهد شد.
هنوز درخواستی نداشتهایم
کریم تباشیر، مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هنوز درخواستی درخصوص این پروژه نداشتهایم، اگر درخواستی باشد بررسی میکنیم.
وی افزود: هر دستگاهی که بخواهد پروژهای را از عرصههای منابع طبیعی و ملی بگذراند، باید از منابع طبیعی استعلام کند.
وی ادامه داد: پروژهای که میخواهد در عرصههای منابع طبیعی اجرا شود اگر استانی باشد در کمیته فنی استان و اگر ملی باشد در شورایعالی جنگل کشور بررسی میشود که توجیه فنی و اقتصادی دارد یا نه و بعد اجرا خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه پروژههای عمرانی باید اجرا شوند و نمیشود مانع توسعه استان شد، خاطرنشان کرد: با پروژهای که بخواهد به منابع طبیعی خسارت وارد کند مخالفت میکنیم و اجازه اجرا به آن نمیدهیم.
تباشیر تصریح کرد: هیچ کس نمیتواند بدون مجوز پروژهای را در عرصههای منابع طبیعی اجرا کند و اگر چنین چیزی انجام شود جلوی آن را خواهیم گرفت.