همشهری‌آنلاین: مراسم ساعت زمین شنبه شب 26 مارس برابر با ششم فروردین ماه سال 90 از سوی سازمان ملل متحد در سراسر جهان برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، در این مراسم برنامه خاموش کردن چراغ‌های اصلی بین ساعت 20 و 30 دقیقه تا 21 و 30 دقیقه به وقت محلی انجام می‌شود.

سال گذشته صدها میلیون نفر در 128 کشور جهان در این مراسم شرکت کردند و موجب شدند یکی از پر مشارکت‌ترین برنامه‌های آگاهی رسانی جمعی در جهان به مرحه اجرا گذاشته شود.

براساس این گزارش، نیت اصلی از این اقدام این است که آگاهی درباره تغییرات آب و هوایی و نیاز به مصرف محتاطانه انرژی در جهان ابقا شود.

دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به این مناسبت گفت: فردا، صدها میلیون نفر در سراسر جهان مراسم ساعت زمین را اجرا می کنند، هر یک از این مردان، زنان و کودکان با خاموش کردن چراغ هایشان برای مدت 60 دقیقه در ساعت 20 و 30 به وقت محلی پیام محکمی می فرستند مبنی بر اینکه می خواهند آنچه در دنیای می گذرد، را تغییر دهند.

بان کی مون افزود: همچون سال‌های گذشته، جوامع سازمان ملل متحد در سراسر جهان در این برنامه مشارکت می‌کنند، در نیویورک همه ساختمان های سازمان از جمله ساختمان اصلی یعنی مقر ملل متحد در تاریکی فرو می‌رود.

این گزارش حاکیست، دبیر کل سازمان ملل متحد در بخش دیگری از این پیام گفت:در سراسر جهان افراد، اجتماعات، کسب و کار و دولت ها مشغول ایجاد نمونه های جدید برای آینده مشترک ما هستند، دیدگاه هایی جدید برای زندگی پایدار و فن آوری های جدید که آن را درک کنند، اجازه دهید فردا به اتفاق در این تلاش مشترک برای حفظ کره زمین و حصول اطمینان از بهزیستی ابنای بشر شرکت کنیم، اجازه دهید از 60 دقیقه تاریکی برای کمک به اینکه جهان شاهد روشنی باشد، استفاده کنیم.

رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایداراز پیوستن مدیریت شهری تهران برای اولین بار در طرح جهانی ساعت زمین خبر داد و افزود: در این راستا برج میلاد بمدت یک ساعت در روز 'ساعت زمین' 26 مارس مصادف با ششم فروردین بمدت یک ساعت خاموش می‌شود.

محمدهادی حیدرزاده از پیوستن مدیریت شهری تهران برای اولین بار در طرح جهانی ساعت زمین (Earth Hour) در سال جاری خبر داد و گفت: این برنامه از سال 2007 میلادی برای اولین بار در کشور استرالیا و توسط صندوق جهانی حیات وحش(World Wildlife Fund) اجرا گردیده است که با استقبال کم نظیر مردم سراسر جهان مواجه شد به طوری که بیش از 128 کشور جهان در این طرح مشارکت داشتند.

برچسب‌ها