همشهری آنلاین: وزیر آموزش و پرورش از اجباری شدن تعطیلی روز پنج‌شنبه مدارس ابتدایی از اول مهرماه امسال خبر داد و گفت: بر این اساس، تمام مدارس ابتدایی که در شیفت دوم فعالیت آموزشی دارند، به نوبت صبح منتقل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ سلامت که با حضور وزیر بهداشت در مدرسه دخترانه راهنمایی هاجر برگزار شد، افزود: تعطیلی روز پنج‌شنبه مدارس ابتدایی یکی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش در سال جاری است که با اجرای داوطلبانه آن در مدارس، انتظار می‌رود  در70 درصد مدارس ابتدایی کشور در مرحله‌ اول، تحقق یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تعطیلی روز پنج‌شنبه مدارس ابتدایی به صورت داوطلبانه است، اما از ابتدای مهرماه سال جاری به صورت اجباری اجرا می‌شود و مدارس ابتدایی سراسر کشور موظف به اجرای آن هستند.

وی درباره مدارس دوشیفته و مدارسی که مقطع ابتدایی آنها در نوبت دوم تشکیل می‌شود نیز عنوان کرد: با تدابیری که اتخاذ شده است، همه مدارس ابتدایی به نوبت صبح منتقل می‌شوند و در مناطقی که استثنایی وجود داشته باشد، باید اعلام کنند تا نسبت به رفع مشکل آنها چاره‌اندیشی شود.

حاجی بابایی ارتقای تحصیلی دانش‌آموزان، ایجاد انگیزه و نشاط در دانش‌آموزان ابتدایی، تحکیم خانواده و ارتقای علمی معلمان این مقطع را از مهمترین دستاوردهای  این طرح برشمرد.

وی درباره مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش در سال جاری، اظهار کرد: ساماندهی نیروهای انسانی، آموزش قرآن به ویژه در دوره ابتدایی،‌ راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان، معرفی 32 فضای آموزش و پرورشی نمونه منطبق با نمای ایرانی ـ اسلامی، تصویب سند ملی آموزش و پرورش، تغییرات اساسی کتب درسی، چاپ کتاب‌های جدید، گسترش طرح راهیان نور به بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر در سال آینده از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از ساماندهی برنامه‌های سازمان نهضت سوادآموزی و تدوین و تبیین ساختار و محتوای این سازمان خبر داد و گفت: بر این اساس، طی پنج سال آینده بیسوادی را در سطح کشور به صفر می‌رسانیم.

وی با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه بهداشت و درمان نیز گفت: اخیرا برنامه‌ای را دنبال می‌کنیم تا با کمک وزارت بهداشت، مراکز بهداشت در آموزش و پرورش راه‌اندازی شود.

حاجی بابایی در توضیح بیشتر این مطلب گفت: در حال حاضر مراکزی با عنوان مراکز درمان در سطح کشور وجود دارد که با توجه به ایجاد بیمه طلایی، باید به سمتی حرکت کنیم که این مراکز درمانی به عنوان مراکز بهداشتی برای دانش‌آموزان تعریف شود و هر کدام چندین مدرسه را تحت پوشش قرار دهند تا بدین وسیله دانش‌آموزان کشور تحت پوشش مراکز بهداشتی قرار گیرند.

حاجی بابایی با اشاره به استخدام پنج هزار مربی بهداشتی در آموزش و پرورش همچنین خاطرنشان کرد: این نیروها از بین دارندگان مدرک لیسانس و مرتبط با بهداشت انتخاب شده‌اند و چنانچه پنج هزار مربی پرورشی دیگر نیز جذب آموزش و پرورش شود، وضعیت ما مطلوب خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین با بیان این که باید به سمتی برویم که دانش‌آموزان ورزش را به عنوان یک امر اجتناب‌ناپذیر در برنامه خود داشته باشند، تصریح کرد: جایگاه آموزش و پرورش تغییر امور در جامعه است و هر امری که بخواهد در جامعه جا بیفتد و نهادینه شود، باید از آموزش و پرورش آغاز شود، چرا که جایگاه بی‌بدیل در نهادینه کردن فرهنگ عمومی جامعه است.

 پس از نواخته شدن زنگ سلامت، دانش‌آموزان مدرسه راهنمایی دخترانه هاجر از سوی وزیر آموزش و پرورش به یک گرمکن ورزشی هدیه گرفتند.

 

 

برچسب‌ها