پیش از این نیز 102 نماینده در نامهای خطاب به رئیس مجلس، خواستار رسیدگی به تخلفات وزارت کار در جریان برگزاری انتخابات اتاق تعاون شده بودند. رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به خبرنگار ما گفت: با وجود برگزاری انتخابات در اتاق تعاون و تأیید نتایج آن از سوی هیأت نظارت، بعد از مدتی دولت اعلام کرد که فرد منتخب صلاحیت ندارد. به گفته هادی مقدسی، دولت در این باره هیچ مستندات کتبی ارائه نکرده و صرفا به اظهارات یک مسئول حراست اکتفا کرده است. وی خاطرنشان کرد: بهدنبال حذف فرد منتخب، یک فرد بهصورت غیرقانونی وارد هیأتمدیره شده و بدون رعایت روال قانونی بهعنوان دبیرکل جدید معرفی شده است. مقدسی تأکید کرد: مجلس این انتخاب غیرقانونی و فرد منتخب آنها را قبول ندارد و با خاطیان بهطور جدی برخورد خواهد کرد.
رئیس کمیسیون اصل44 مجلس هم گفت: تا زمانی که به لحاظ حقوقی و قانونی تکلیف انتخابات برگزارشده روشن نشود، هیچکس نمیتواند خود را بهعنوان دبیرکل جدید اتاق تعاون معرفی کند. حمیدرضا فولادگر در گفتوگو با فارس گفت: از نظر مجلس این اقدام غیرقانونی است، لذا دبیر کل جدید اتاق تعاون هم قانونی نیست و کمیسیونهای اصل 44 و اجتماعی مجلس وی را به رسمیت نمیشناسند. وی تأکید کرد: تا زمانی که تکلیف قضایی انتخابات اتاق تعاون مشخص نشود، هیأتمدیره قبلی میتواند به کار خود ادامه دهد.
شکایت به قوه قضاییه
دبیرکل اتاق تعاون ایران هم با اعلام اینکه در زمینه دخالتهای غیرقانونی، شکایتهایی را تنظیم و به قوه قضاییه ارائه دادیم، خواستار تسریع در بررسی این شکایت شد. حسین رحمانی نیا گفت: ما تمام اسناد و مدارک مربوط به دخالتهای غیرقانونی وزارت کار را به قوه قضاییه ارائه کردیم و این وزارتخانه مسئول نظارت و پاسخگویی است.