به گزارش ایسنا، پورعباس با اشاره به ویژگیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: این دانشگاه به دلیل گستردگی وسیعی که در سراسر کشور به لحاظ جامعیت در حوزههای مختلف مانند کشاورزی، خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و حضور در تمام دستگاههای اجرایی، این فرصت را دارد که حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت را پوشش دهد.
وی ادامه داد: این دانشگاه با هدف تسلط بر تکنولوژیها و ایجاد مهارت تاسیس شده است که عمده تحقیقات این دانشگاه میتواند در جهت نوآوری و بهینه کردن پروسههای تکنولوژی موجود در حوزههای فناوری و کاربردی انجام شود.
پورعباس خاطر نشان کرد: امیدواریم با ایجاد خوشههای فناوری و تعامل با وزارت علوم از بستری که در تمامی دستگاههای اجرایی توسط این دانشگاه فراهم شده به نحو مطلوب جهت هموار کردن مسیر ارتباط دانشگاههای نظری و آکادمیک با حوزه صنعت استفاده کنیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: دانشگاه این آمادگی را دارد پس از فعالیتهای آموزشی در دورههای کاردانی و کارشناسی وارد دورههای کارشناسی ارشد و خبرگی که معادل دکتراست شود، به طوری که در حال حاضر ایجاد دورههای کارشناسی ارشد این دانشگاه تصویب شده که در بهمن ماه سال جاری دانشجو پذیرش خواهد کرد و در اسفند ماه نیز آغاز خواهند شد.
وی همچنین با بیان اینکه ایجاد دوره مهندسی فناوری خبره که همتراز با دوره دکتری است، به تصویب رسیده است، خاطرنشان کرد: امیداریم این دوره نیز در سال 91 بتواند دانشجو پذیرش کند.این دوره در حوزه کاربرد در جهت توسعه تکنولوژی متمرکز است و هدف آن تولید علم نبوده بلکه تربیت خبرگانی در حوزه های کشاورزی و خدمات و صنعت است که متولی امر هدایت و راهبری کلان در حوزه عمل هستند.