روز گذشته، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طبق روال سالهای گذشته اعلام کرد: حدود پنج هزار بازرس بهداشتی تا ۱۵ فروردین بر بهداشت مواد غذایی رستورانهای بینراهی و مراکز عرضه و تهیه مواد غذایی نظارت خواهند داشت.
سیدرضا غلامی افزود: سه تیم سیار بهداشتی نیز در هر شهرستان حضور داشته و به تخلفاتی که مسافران در مورد بهداشت اماکن تهیه و توزیع غذا مشاهده میکنند، رسیدگی خواهند داشت.
وی وظیفه بازرسان را نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی، ایمنی مواد غذایی، مسایل بهداشت فردی، نگهداری مواد غذایی، ممنوعیت استعمال دخانیات، عدم استفاده از نمکهای غیرتصفیه شده یا سنگ نمک در طبخ غذا عنوان کرد.
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در زمینه بهداشت مواد غذایی به مسافران نوروزی توصیههای زیر را عنوان کرد:
1 - در حین سفر حتیالامکان از مصرف شیرینیهای تر و خامهدار خودداری کنید.
2 - در صورت خرید لواشک یا بستههای آلوچه و تنقلات مورد علاقهکودکان حتماً به پروانه ساخت آنها توجه کنند.
3 - اگر از کنسرو استفاده میکنید باید توجه داشته باشید کنسرو بصورت باد کرده ، زنگ زده و نشتی نباشد و هنگام مصرف حتماً بهمدت ۱۵ دقیقه جوشانده شود.
4 - از سالاد الویه و خوراکیهایی مانند دل ، جگر، مرغ ، مغز و زبان که زود فاسد میشوند خودداری کنید.
5 - به قرار گرفتن کارت سلامت معتبر رستوران در معرض دید و داشتن کارت سلامت دارای اعتبار برای همه کارکنان اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی توجه کنید.