دکتر بهزاد تدین در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال گذشته 17 هزار نفر به مراکز مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی مراجعه کردهاند، اظهار کرد: بیشترین دلائل مراجعه به مراکز مشاوره افت تحصیلی و مشاورههای قبل از ازدواج بوده است، همچنین دیگر موارد مراجعه در زمینههای اضطراب، استرس و مشکلات دانشجویان جدیدالورود به دلیل دوری از خانواده است.
وی با بیان اینکه مشکل دانشجویان جدیدالورود افت تحصیلی است، تصریح کرد: خوشبختانه احساس محبت میان دانشجویان و مشاوران برقرار است به این دلیل دانشجویان به راحتی به مراکز مشاوره مراجعه میکنند.
معاون دانشجویی مرکز دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه در 118 خوابگاه علوم پزشکی پایگاه خدمات مشاوره مستقر است، تصریح کرد: این پایگاهها، شعبهای از دفاتر مشاوره هستند که به دانشجویان خوابگاهی خدمات مشاوره ارائه میدهند.
وی با تاکید بر اینکه کلیه مکاتبات میان دفاتر مشاوره کاملا محرمانه است، خاطرنشان کرد: کلیه مکاتباتی که از دفاتر مشاوره ارسال میشود کاملا به صورت محرمانه است.
تدین با اشاره به تجهیز 35 دانشگاه علوم پزشکی به خط تلفنی مشاوره، گفت: کارگاههای مختلف در زمینههای مهارتهای زندگی، اعتیاد و مشاورههای شغلی برای کارشناسان برگزار میشود.