بولتن دانشمندان اتمی در سال 1945 توسط مهندستان، دانشمندان و متخصصانی که بمب اتم را به عنوان بخشی از پروژه منهتن ابداع کرده بودند، تاسیس شد. دانشمندان این بولتن همچنین ساعت رستاخیز را نیز تحت نظر دارند، ساعتی که به صورت خاص زمان نابودی جهان را به واسطه فاجعهای اتمی نمایش میدهد.
نیویورک تایمز در گزارشی وسیع که در اول ژوئن منتشر شد، باراک اوباما را مسئول افزایش حملات سایبری به اصلیترین تاسیسات غنیسازی اتمی ایران از طریق کرمها،ویروسها و تروجانهای دیجیتال با اسامی مرموزی مانند استاکسنت و "فلیم" معرفی کرد.
به گفته بندیکت، سردبیر این بولتن هجوم سال 1945 برای ساخت بمب اتم رقابتی برای ضربه زدن کشورها به یکدیگر بود، در دوران مدرن رهبران دولت ها بار دیگر مسئول تشویق و اصرار دانشمندان برای ساخت سلاحهای جدید هستند، حرکتی که عواقب آن کاملا ناشناخته هستند. بندیکت معتقد است درست مانند دهه 40 دانشمندان درباره عواقب و خطرهای بالقوه موجود هشدار میدهند اما با وجود این اخطارها این سلاحها ساخته میشوند و بدون اخطار و بحثی عرضه میشوند.
شرکت امنیتی کسپرسکی "استاکسنت، فلیم و دیگر ویروسها و کرمهای کشف شده را سلاحهای سایبری توصیف کرده و میگوید ویروس فلیم یک عملیات خرابکاری سایبری است.
این ویروس به چاقوهای مشهور ارتش سوئیس (Swiss Army) تشبیه شده است که میتواند متناسب با موقعیت به وجود آمده تکامل یافته و تغییر پیدا کند. به گفته متخصصان کسپرسکی، این ویروس که در چندین کشور خاورمیانه کشف شده است هنوز به صورت کامل اعلان جنگ به شمار نمیآید.
"روئل شونبرگ" یکی از محققان ارشد شرکت کسپرسکی میگوید: "کاملا آشکار است که در این حوزه خاص توسعه فراوانی صورت گرفته است و هر دولتی منابع بسیاری را به ایجاد دفاع سایبری اختصاص داده است،اما آیا میتوان آن را یک جنگ نامید؟ من تردید دارم!"
بندیکت نیز استاکنت و همتایش را بخشی از قلمرو جدید جنگافزار میداند با اینهمه وجود این دو را اعلانی برای آغاز جنگ نمیداند. اما در عین حال دلیل پنهان اولین استفاده نظامی از سلاحهای سایبری را میداند: جلوگیری از توسعه سلاحهای اتمی.
بندیکت در بولتن دانشمندان اتمی نوشت: دورانی جدید از کشتار جمعی در تلاش برای پایان بخشیدن به فصل اولین دوران کشتار جمعی، به وجود خواهد آمد.