به گزارش تهران سما، محمود احمدی بافنده با بیان این مطلب افزود: براساس اعلام بانک مرکزی نرخ تورم در سال جاری بیش از 21 درصد بوده است که براین اساس شواری اسلامی شهر تهران در تصویب نرخ جدید کرایه تاکسی ها افزایش 8 تا 21 درصدی را تعیین کرده تا افزایش کرایه ها بیش از نرخ تورم نباشد.
وی با تاکید بر این که مسئولان اگر می خواهد نرخ کرایه تاکسی ها افزایش نیابد، باید اقدامات جبرانی و حمایت های همه جانبه ای از رانندگان تاکسی داشته باشند تا به نوعی جبران افزایش هزینه های این قشر زحمت کش صورت گیرد گفت : به طور مثال دولت شرایطی را فراهم کند که گاز مصرفی مورد نیاز تاکسی ها به صورت رایگان و به هر حد که نیاز است در اختیارشان قرار گیرد، اما متاسفانه هیچ کمکی به رانندگان تاکسی ها صورت نمی گیرد و در مقابل از این قشر انتظار دارند برخلاف تمام اقشار جامعه هیچ افزایش درآمدی را در سال جدید نداشته باشند .
بافنده اظهار کرد : ما چه طور می توانیم به رانندگان تاکسی که مانند سایر مردم با افزایش هزینه های خوراک، پوشاک، مسکن، آب، برق، گاز و همچنین هزینه های خودرو مانند هزینه های تعمیرات و نگهداری مواجه اند بگوییم که نباید نرخ کرایه ها را افزایش دهید و با درآمد سال گذشته کار کنید.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی گفت : مدیریت شهری باید چگونه پاسخگوی مشکلات و مسائل راننده های تاکسی باشد و از آن ها بخواهد که دربستی کار نکنند و کاملا خود را پایبند به مقررات و قوانین بدانند، در حالیکه هیچ کمک و حمایتی از این قشر صورت نمی گیرد و مشکلاتی مانند بیمه رانندگان، مسکن آنها، مشکلات سوخت ، کیفیت پایین خودروها و.... همچنان بدون راه حل باقی مانده است.
بافنده با تاکید براینکه تاکسی ها نقش به سزایی در جابه جایی های تهران دارند، ادامه داد: روزانه 6 میلیون جابه جایی در شهر توسط تاکسی ها صورت می گیرد، این در حالیست که رانندگان مالک خودروها هستند و در واقع با سرمایه شخصی چنین نقش مهمی را در جابه جایی های شهری ایفا می کنند.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی گفت: مخالفت فرمانداری با افزایش نرخ کرایه ها به دلیل عدم اجرای فاز دوم قانون هدفمند سازی یارانه ها منطقی نیست چرا که در سال جدید شاهد افزایش بسیاری از هزینه ها بوده ایم و افزایش نرخ کرایه ها منطبق با نرخ تورم تصویب شده است. همچنین در صورت اجرای مرحله دوم قانون هدفمند سازی یارانه ها باید با کار کارشناسی تاثیر تغییرات بر هزینه ها و نرخ کرایه ها محاسبه شود.
وی با بیان اینکه از فرمانداری و وزارت کشور انتظار می رود نسبت به عدم افزایش نرخ کرایه تاکسی ها تجدید نظر کنند گفت: افزایش قیمت ها، راننده های تاکسی و چند صد هزار تن از اعضای خانوادشان را به زیر خط فقر می کشاند و اگر قرار باشد مسئولین بدون هیچ گونه حمایتی مانع افزایش درآمد این قشر زحمت کش شوند در واقع به چند صد هزار شهروند ظلم شده است.
بافنده تصریح کرد: باید از مسئولینی که بدون منطق با افزایش نرخ کرایه تاکسی ها مخالفت می کنند پرسید که کدام یک از آنها حاضرند در سال جدید مطابق سال گذشته حقوق بگیرند و خود و همکارانشان هیچ گونه افزایش درآمدی نداشته باشند که چنین توقعی از رانندگان تاکسی دارند؟!