در این گردهمایی، دکتر محمد مهدی گلمکانی، مدیر کل اداره کل سلامت شهرداری تهران، اظهار داشت: خادمین سلامت مساجد، نقش مهمی در ارائه خدمات سلامتمحور به مردم در تمام ایام سال و بهویژه درماه مبارک رمضان دارند. وی همچنین بر انجام فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی از طریق مساجد تأکید کرد.
مهدی امیری، معاون اداره کل سلامت شهرداری تهران به خبرنگار همشهری گفت: در حال حاضر، 374کانون خادمین سلامت مساجد در تمام محلات شهر تهران تشکیل شده است که بالغ بر 4هزار و 500نفر عضو دارد. وی افزود: اداره کل سلامت شهرداری تهران، به منظور ایجاد هماهنگی لازم برای اجرای برنامههای سلامتمحور در ماه رمضان، توانمندسازی خادمین و ارتقای سطح آگاهی آنان، نخستین گردهمایی دبیران کانونهای خادمین سلامت مساجد محلات 374گانه را برگزار کرد.
امیری با بیان اینکه اداره کل سلامت شهرداری تهران، در تمام ایام سال برنامهها و دورههای ویژهای را برای اعضای کانونهای تحت پوشش خود پیشبینی کرده است، گفت: دورههای مختلف آموزشی از قبیل مبانی بهداشت و سلامت، امداد و نجات و کمکهای اولیه، مهارتهای زندگی و تغذیه سالم و ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای برای نمازگزاران از جمله برنامههایی هستند که برای اعضای کانونهای خادمین سلامت مساجد در تمام طول سال برگزار شده است.
در این مراسم، دکتر احمد عامری، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز بر رعایت نکات بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان در مساجد تأکید کرد و از خادمین سلامت مساجد خواست که درصورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، به شیوه مناسب از آنها استفاده شود. وی در ادامه، اقدام شهرداری تهران در راه اندازی کانونهای خادمین سلامت را یک فعالیت اساسی و مؤثر ذکر کرد.
در این گردهمایی، میثم امرودی، قائممقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیزبابیان نقش ارزنده مساجد بر جذب جوانان اظهار داشت: مساجد کشور باید با برنامههای غنی فرهنگی و اجتماعی، جوانان را در مسائل مختلف هدایت کنند و هدایتمحور باشند. در این گردهمایی، مرتضی طلایی، رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: مساجد باید با تدارک برنامههای ویژه فرهنگی، جوانان را برای حضور پرشور در مساجد ترغیب کنند و برای آنها جاذبه داشته باشند.