به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تهران سما، علیرضا جعفری با بیان این مطلب گفت: در نقشههای مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری تهران میزان بافتها ی مشمول ضوابط فرسودگی مانند ریزدانگی، نفوذ ناپذیری و ناپایداری ۳۲۶۸ هکتار قید شده بود که این میزان بر اساس بررسیهای میدانی انجام شده در محلههای تهران در سال ۸۴ بود و به عنوان ظرفیت بافتهای فرسوده محسوب میشد.
وی افزود: در ادامه این روند بررسیهایی صورت گرفت که نشان میداد بعضی از محلات، معابر و بلوکهای شهری هستند که با وجود آنکه دارای سه شرط بافت فرسوده هستند اما در نقشههای بافت فرسوده لحاظ نشدند که به همین علت کارشناسیهای لازم انجام این تدقیق دوباره صورت گرفت.
جعفری خاطر نشان کرد: با تدقیق انجام شده هم اکنون بافت فرسوده تهران به ۴ هزار هکتار افزایش یافته است که این به معنای افزایش مساحت بافت فرسوده نیست و نشان دهنده بررسی مجدد این بافت است که قبلا برخی از این محدودهها در کارشناسیها دیده نشده بود.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: تدقیق بافت فرسوده در همه مناطق ۲۲ گانه صورت گرفته تا هیچ حقی از شهروندانی که مشمول استفاده از تسهیلات در حوزه نوسازی بافت فرسوده میشوند ضایع نشود.
وی با اشاره به سهم عمده مناطق جنوبی تهران از بافت فرسوده بعد از تدقیق، افزود: در بررسیهای انجام شده همه مناطق به جز منطقه ۶ دچار تغییراتی در حوزه بافت فرسوده شدند که بیشترین آن در مناطق جنوبی بوده است.