غلامعلی نادری در گفتوگو با ایسنا، از انحلال چند موسسه غیرانتفاعی با عناوین آرادان سمنان، امام علی (ع) تهران، دز دزفول، سنایی اصفهان، صنایع و پژوهش قزوین خبر داد و گفت: همچنین موسسات بزرگمهر اصفهان، معصومیه قم، دنا و گچساران نیز در شرایط خاص به سر میبرند و در صورتی که استانداردهای لازم را رعایت نکنند منحل خواهند شد.
وی درخصوص وضعیت ادامه تحصیل دانشجویان فعلی دانشگاههای منحل شده یا در دست انحلال نیز گفت: از آنجاکه انحلال موسسات به تدریج و بعد از اخطارهای مکرر و طی مراحل عدم توسعه و صفر شدن ظرفیت پذیرش صورت میگیرد، بنابراین تعداد دانشجویان این موسسات قابل توجه نیست.
نادری افزود: با وجود اندک بودن شمار دانشجویان موسسات غیرانتفاعی درحال انحلال، ترتیبی داده شده که این افراد به نزدیکترین موسسه غیرانتفاعی محل تحصیل منتقل شده و در آنجا ادامه تحصیل دهند.
وی همچنین تاکید کرد: دانش آموختگان موسسات غیرانتفاعی منحل شده نیز مدرک فارغ التحصیلی خود را از همان موسسات دریافت خواهند کرد و مشکلی برای آنها ایجاد نمیشود. همچنین دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به موسسات غیرانتفاعی دیگر انتقال داده میشوند نیز مدرک خود را از موسسه دوم دریافت میکنند و نهایتا مدرک فارغ التحصیلی دانش آموختگان موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در هر استان توسط دانشگاه مادر همان استان تایید خواهد شد.
مدیرکل دفتر آموزشهای آزاد، غیردولتی و غیرانتفاعی وزارتعلوم با بیان اینکه موسسات غیرانتفاعی به 5 دسته عالی، خوب، متوسط، قابل قبول و ضعیف رتبهبندی میشوند، گفت: در حال حاضر دارای 343 موسسه غیرانتفاعی هستیم که حدود 320 موسسه از این تعداد، فعال هستند و تاکنون 140 موسسه فرمهای ارزشیابی برای رتبهبندی را تکمیل کردهاند.
وی افزود: موسسات تا 10 آذر ماه فرصت دارند تا اطلاعات مربوطه را در وب سایت وزارت علوم وارد کنند و موسسات و دانشگاههای غیرانتفاعی که تا این تاریخ، اطلاعات خود را وارد نکنند در طبقه آخر رتبهبندی قرار میگیرند.
نادری اظهارامیدواری کرد که نتایج اولیه رتیه موسسات غیرانتفاعی تا پایان سال اعلام شود.