این متخصصان میگویند از روغن نارگیل میتوان در تولید محصولات بهداشتی مخصوص مراقبت از دندانها استفاده کرد. آزمایشها نشان داده است روغن نارگیل پس از هضم میتواند به باکتریهایی که عامل پوسیدگی دندان هستند حمله کرده و آنها را نابود سازد.
به گزارش ایسنا به نقل از تراست آو ایندیا، گروه متخصصان موسسه «آتلون» در ایرلند روی عملکرد آنتی باکتریالی روغن نارگیل در شرایط طبیعی آن و نیز در وضعیتی که این روغن پس از طی کردن فرایند هضم تحت تاثیر آنزیمهای گوارشی قرار میگیرد به دقت بررسی و مطالعه کردند.
نتایج بررسیها نشان میدهد روغنی که تحت تاثیر آنزیمهای گوارشی قرار گرفته میتواند به شکل قدرتمندی مانع از رشد بیشتر نسخههای باکتریایی استرپتوکک ازجمله باکتریهای شایع در محیط دهان شود.
این متخصصان در نظر دارند که در آزمایشهای بعدی چگونگی تعامل روغن نارگیل با این باکتریها را در سطح مولکولی و نیز با سایر باکتریهای مضر مورد ارزیابی قرار دهند.