تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۶

توکیو: مشتری‌های یک رستوران زنجیره‌ای در ژاپن داخل یک قایق نشسته و از آکواریوم‌های اطراف خود ماهی می‌‌گیرند.

برخی از آنها سپس ماهی‌ها را به‌صورت خام (سوشی) می‌خورند. طول قایق داخل این رستوران گاهی بیش از 30متر است. در آکواریوم رستوران‌های زنجیره‌ای ژائو انواع مارماهی آب‌شور، کوسه، حلزون دریایی ژاپنی و خرچنگ هم یافت می‌شود. درصورتی‌که مشتری‌ها قصد خوردن خرچنگ داشته باشند باید خودشان خرچنگ زنده را داخل آبجوش بیندازند. گفتنی است با وجود این، تعداد مشتری‌های این رستوران‌ زنجیره‌ای در ژاپن زیاد است و بسیاری از افراد مشتری پر و پا قرص آن هستند.

منبع: همشهری آنلاین