دکتر رضا عامری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه به جای واژه "بینالملل" به پردیسهای دانشگاهی عنوان «اقماری» داده شده است، گفت: در ابتدا به دو پردیس دانشگاه شریف و تهران در کیش عنوان بینالمللی داده شد، اما با توجه عدم موفقیت در زمینه جذب دانشجوی خارجی، این پردیسها نیز اقماری هستند.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه پنجم توسعه دانشگاهها میتوانند با کسب مجوز برای پذیرش دانشجوی شهریهای مازاد بر ظرفیت، پردیسهای دانشگاهی ایجاد کنند، تصریح کرد: تعداد پردیسهای دانشگاهی در سال 90 بسیار کم بود، اما امسال به طور ناگهانی تعداد آنها افزایش یافته است.
وی با اشاره به نحوه برخورد با پذیرش غیرقانونی دانشجو در پردیسهای دانشگاهی، اظهار کرد: پردیسهای اقماری از ابعاد مختلف همچون زیرساختها، تجهیزات و میزان اعضای هیات علمی بررسی میشوند و در صورتیکه حداقلهای لازم را نداشته باشند، پذیرش دانشجوی آنها تمدید نمیشود.
مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم با بیان اینکه پردیسهای اقماری بیشتر در دانشگاههای بزرگ دولتی ایجاد شده است، تصریح کرد: استقبال خوبی به ویژه از سوی داوطلبان تحصیلات تکمیلی از این پردیسها شده است اما این پردیسها باید در بحث کیفیت و اعضای هیات علمی توجه بیشتری داشته باشند.