و میتواند با تعامل مثبت در فضای سیاسی کشور اتحاد ملی را تضمین کند که بروز و ظهور آن در مجمع اخیر خانه احزاب رخ نمود.
آنچنان که مقام معظم رهبری در تعریف اصولگرایی فرمودند این جریان تمامی احزاب و گروهها و جناحهای کشور را دربرمیگیرد، اما امروز برای دستیابی به وحدت در این جریان تمسک به خط امام، اعتقاد به قانون اساسی، التزام عملی به ولایت فقیه و مراعات مختصات منافع ملی ضرورت مییابد.
طبیعی است رقیب ما به نوعی، فاصلههایی را که ما داریم مدیریت میکند و در این سو هوشمندی بیش از پیش ما لازم است.
به طور طبیعی یک سری خصلتهای فردی و تعصبهای گروهی و طایفهای مثل تحمل نکردن یکدیگر، سوءظن داشتن، درک درست از شرایط خطیر کنونی نداشتن و بیتوجهی به وظایف میتواند ما را از رسیدن به اهداف بازدارد اما تمامی اصولگرایان باید برای وحدت عملی خود مدلی جدید را تعریف کنند و براساس آن مدل به سوء تفاهمات گذشته پایان دهند. اکنون زمان آن فرارسیده که دوستانی از همه طیفها و گروههای اصولگرا با هم رایزنی کرده تا مختصات این مدل را تعریف کنند که نتیجهای جز وحدت جریان اصولگرا و محصولی جز اتحاد ملی نخواهد داشت.
امروز اگر سهمخواهی مفرط، بیدقتی در مراعات صلاحیتها و لیاقتها و بیتوجهی به ظرفیتهای وسیع خود در طیف اصولگرایان، میتواند از دامهایی باشد که ما در پیش رو احساس میکنیم و قدرت ایجاد تفرقه را در بین جریان اصولگرا داراست، لازم است هوشیارانه مختصات مدل وحدت خود را تعریف کنیم که در دامهای دشمنان انقلاب ایران اسلامی فرو نغلتیم.
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۶ - ۱۷:۴۰
حبیبالله عسگراولادی: جریان اصولگرایی که به عنوان یک گفتمان مسلط در جامعه ما مطرح است امروز تحت دو زیرشاخه اصولگرایان اصلاحطلب و اصلاحطلبان اصولگرا، در صحنه سیاسی کشور با نشاطی بیشتر رخ نشان میدهد