به گزارش همشهری آنلاین، حنیفی جامعه نمایشنامه نویسان ایران را جامعه ای نا امید از حمایت مسئولان توصیف کرد و گفت: اگر بنیاد ادبیات نمایشی بتواند اولین امید را در نویسندگان زنده کند و برای آنها این اطمینان را حاصل کند که بنیاد محلی برای بقای اندیشه و تداوم آنهاست مطمئنا انگیزه ها دوباره جان میگیرند و تبادل اندیشه صورت میگیرد.
علیرضا حنیفی برگزاری اولین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی را در جهت تقویت سطح نمایشنامه نویسی کشور مفید خواند و تاکید کرد: با برگزاری چنین جشنواره هایی به راحتی میتوان متون را مورد نقد و بررسی قرار داد و آن ها را آسیب شناسی کرد و این خود راهکاری است که باعث میشود نمایشنامه نویس بتواند به نقاط ضعف نمایشنامه خود پی ببرد.
نویسنده نمایشنامه «شبهای بارانی» گفت: این جشنواره نیز سنگ محکی خواهد بود که با آن میتوان شرایط نمایشنامه نویسی در کشور را از لحاظ مختلف مانند شخصیت پردازی، موضوع، ایده و یا ساختار متن مورد ارزیابی قرار داد و در راستای ارتقاء این مقوله به نحو شایسته گام برداشت.
وی با ابراز تاسف از اجرای نمایشنامه های خارجی در دانشگاه های ایران گفت: متاسفانه هرگاه علت را جویا میشویم به نداشتن ساختار جهانی و نداشتن اندیشه و فکر جهانی آثار ایرانی اشاره شده و متاسفانه این مطلب درست نیست.
این هنرمند با تاکید بر اینکه که بنیاد ادبیات نمایشی میتواند حیات نمایشنامه نویسی در ایران را تداوم ببخشد گفت: چتر حمایتی برای نمایشنامه نویس جایش بسیار خالی بود و امیدوارم که بنیاد ادبیات نمایشی نویسندگان را مورد حمایت قرار دهد و علاوه برنمایشنامه، پژوهشهای نمایشنامهنویسی را دسته بندی و صورت بندی کند.
اولین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی به همت بنیاد ادبیات نمایشی ایران در دهه سوم اردیبهشت 1392 با حضور نمایشنامه نویسان کشور و بزرگان این عرصه و حمایت همه جانبه معاونت امور هنری برگزار خواهد شد.