به گزارش پایگاه رسمی مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجتالاسلام مجید انصاری، نامگذاری سال 1392 به عنوان سال «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» از سوی رهبر معظم انقلاب را نشان از این دانست که در ذهن ایشان انجام اقدامات مهم و عملی در حوزه اقتصاد و سیاست از اموری است که رساتر و گستردهتر از اقدامات معمول و جاری خواهد بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این باره گفت: مطمئناً موضوع شعار محوری سال به انتخابات بر میگردد چون در آینده نزدیک انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری و انتخابات چهارمین دور شوراها را پیشرو داریم.
وی انتخابات پیش رو را از جهات مختلف حائز اهمیت دانست و گفت: با توجه به تهدیدات دشمنان ایران و انقلاب، عرصه انتخابات میتواند نمایش عملی و محکم از انسجام ملی و حمایت قاطع مردم از نظام باشد. به ویژه با توجه به گزارش مغرضانة اخیر «احمدشهید» نماینده حقوق بشر سازمان ملل، مستحکم کردن آزادیها و انتخابات اگر به نحوه شایسته برگزار و موجبات حضور همه سلایق درون نظام شود، پاسخ عملی به تبلیغات سوء و اتهامات بیگانگان خواهد بود.
مجید انصاری خاطرنشان کرد: در مجموع علاوه بر آثار مثبتی که انتخابات پرشور خواهد داشت، در عرصههای بینالمللی هم دفع دشمنیها و بدخواهیها و همچنین موجب جلب اطمینان کسانی خواهد شد که از سرمایهگذاری در ایران فاصله گرفته یا در زمینه سرمایهگذاری مردد هستند.بنابراین برگزاری انتخابات پر شور و حماسی، زمینه را برای حماسه اقتصادی فراهم خواهد ساخت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عملی کردن حماسه اقتصادی را توجه به ابعادی از قبیل «نگاه ملی به اقتصاد»، «تولید داخلی»، «صرفهجویی و تولید و نوآوری» دانست و گفت: بخشی از این حماسه اقتصادی به تأمین سرمایه مربوط میشود لذا باید منابع لازم برای سرمایهگذاری خارجی در حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات را فراهم سازیم. طبیعی است که سرمایههای داخلی در قالب منابع دولتی و خصوصی کفایت نمیکنند و حتماً باید زمینه جذب سرمایههای خارجی را فراهم کنیم و این زمینهسازی جز با اطمینانبخشی برای سرمایهگذاران مبنی بر اینکه ایران کشوری با ثبات است و از امنیت خوبی برخوردار است فراهم نخواهد شد.
انصاری افزود: با در نظر گرفتن این نکته که سرمایهها از فضای نا امن و بیثبات گریزانند، درمییابیم که هیچ عاملی همانند «انتخابات حماسهساز» نمیتواند زمینه امنیت سرمایهگذاری را فراهم سازد.
وی افزود: اگر جامعه نتواند در زمینه عملی کردن شعارهای محوری سال کار مهمی انجام دهد و فقط در حد شعار باقی بماند، نه میتوانیم تولید را ارتقا دهیم نه به بیکاری، رکود و تورم غلبه کنیم. با بیکاری و تورم و رکود نمیشود دم از حماسه اقتصادی و سیاسی زد.
نماینده سابق مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر در انتخابات آتی تنگنظری شود و سعه صدر لازم به عمل نیاید، اسم این عملکرد را نمیتوان حماسه سیاسی گذاشت. حماسه حرکت همهجانبه و از همه جهات در جامعه را میطلبد. لذا وظیفه مسئولان و مجریان و ناظران انتخابات این است که راه را برای ورود و مشارکت همه سلایق در انتخابات را فراهم کنند. اگر رقابت جدی بین جریانهای عمده کشور به طور واقعی شکل نگیرد، حماسهای را محقق نخواهد کرد و برعکس اگر زمینه لازم برای این منظور فراهم گردد شاهد حماسه بزرگی خواهیم بود و این برای انقلاب ثمر زیادی خواهد داشت و تردیدی در آفرینش حماسه اقتصادی در کشور نیز بر جای نخواهد گذاشت.