سبزیهای پر خاصیتی که درست است در کوه و دشت فراوانند ولی فصل بهار در تمام بازارهای سبزی به وفور یافت میشوند و در دسترس همه هستند.
پرونده دیگر، شماره سی و سوم دسرهایی است که با انواع و اقسام میوههای فصل درست میشوند.
علاوه بر اینها در شماره خرداد ماه شما با صفحات ویژهای مواجه میشوید که گزارشی است اجمالی به آن چه در میادین میوه و تره بار میگذرد و همچنین مقایسهای انجام شده است بین نرخ میوه و تره بار در میادین و میوه فروشی های شهر که برای خود شما هم باورکردنی نیست.
در این شماره گزارش دیگری هم از معرفی رستورانها در پارکهای تهران داریم تا هر وقت و در هر ساعتی که اراده کردید، به پارک بروید و نهار یا شامتان را هم آن جا در رستورانی مطمئن بخورید و لذتتان را چندین برابر کنید.
در هفته پایانی اردیبهشت ماه طبق معمول هر ماه منتظر مجله آشپزی مثبت باشید.