همشهری آنلاین: فرهاد دانشجو در بیانیه‌ای اعلام کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی از هیچ یک از کاندیداهای جانبداری نمی­‌کند و نخواهد کرد.

خبرگزاری آنا متن کامل این بیانیه را به این شرح منتشر کرده است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

با سلام و درود به روان پاک شهدای اسلام و روح پرفتوح حضرت امام خمینی (قدس سرّه) و با آرزوی توفیق، سعادت و سلامتی برای مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) و با عرض سلام و ارادت به همه ی اعضای محترم خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و امت شهید پرور و کاندیداهای محترم احراز صلاحیت شده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر.

در حکومت اسلامی هم سیاست و هم اخلاق از دین منشأ می­گیرند. در اسلام پشتوانه اصلی اخلاق، ایمان به خداست. سیاست کاندیداهای محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران باید بر مبنای خیرخواهی، خدمت، راهنمایی، جلوگیری از فساد و خیانت، برحذر داشتن مردم از گرفتار شدن در زنجیر استعمار و بندگی و جلوگیری از افکندن غلها برگردن ملت ها ، ایجاد آرامش و امنیت، رشد و بالندگی و پیشرفت و اعتلای کشور باشد. سیاست اسلام، سیاستی است که از هرگونه هوی و هوس و طمع و آلودگی پاک است. ولی سیاست زورگویان زردوست شیطان صفت، ایجاد فتنه، اغتشاش و برادرکشی است تا از این رهگذر به قدرت برسند و بر تخت­های نرم تکیه زنند، وحشیانه و خشونت آمیز نسبت به ملت رفتار کنند و برای تأمین منافع شخصی از قدرت و نفوذ خویش سوءاستفاده نمایند و برای اجنبی دلالی کنند تا، ولو با ریختن خونها ، آنها را بر ملت و مملکت خویش مسلط سازند.

امام علی «ع» بهترین سیاست­ها را «عدالت» معرفی کرده و فرموده است : « خیرالسیاسات العدل» «بهترین سیاستها عدالت است». امام«ع» سیاستی را که ازعدل ناشی می­شود ، در سه چیز می دانند و می فرمایند : « سیاسه العدل ثلاثه : لین فی حزم ، و استقصاء فی عدل و افضال فی قصد» یعنی: 1- نرمی کردن و درشتی ننمودن با مردم 2- در دادگری و احقاق حقوق مردم، کار را به نهایت رساندن و 3- احسان کردن به مردم با میانه روی که به اسراف نرسد. همچنین وفق، مدارا و بردباری در عالم سیاست آنچنان لازم و ضروری است که امام علی«ع» می فرمایند : « الحلم رأس السیاسه» و نیز فرموده­اند : « فضیله الریاسه حسن السیاسه»،« فضیلت و افزونی مرتبه ریاست در نیکویی سیاست است». سیاست اسلام، سیاست خاصی است و با سیاست­های منفور جهان که بر نسبی­گرایی ، انسان محوری، مادی­گرایی و نفع­گرایی استوار است و اخلاق را در خارج از حوزه دین تعریف می­کند، به هیچ وجه قابل قیاس نمی­باشد. در نظام سیاسی اسلام، سیاست اسلامی بر فلسفه اخلاق استوار است. در مکتب اسلام، سیاست برای کسب قدرت نیست، بلکه قدرت وسیله­ای است برای احقاق حق و گسترش دادگری و از بین بردن ظلم و فساد.

بنابر­این بهترین حکومتی که فضیلت­های اخلاق در آن به طور کامل رعایت شده و بشر را می­تواند به سرحد کمال برساند حکومت اسلامی می­باشد که ان­شاء­الله این حکومت مقدس جمهوری اسلامی ایران بتواند جهانی گردد و به دست صاحب اصلی خود آقا امام زمان «عج» برسد.

با احراز صلاحیت برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری و قبول نظر شورای محترم نگهبان از طرف سایرکاندیداها، اولین گام بزرگ حماسه سیاسی رقم خورد. پذیرش نظر شورای محترم نگهبان، نشان از اسلامی بودن، بلوغ سیاسی،خیراندیشی و ایران­دوستی همه­ی کاندیداها می­باشد و سیلی بزرگی بر صورت دشمنان اسلام و ایران تلقی می­گردد و خود همین موضوع یک حماسه سیاسی است که بخوبی محقق گردید. به ملت آزاده، غیور و مومن جمهوری اسلامی ایران و به همه­ی کاندیداهای محترم برای رعایت قانون و اصول اخلاقی و خلق این حماسه، تبریک عرض می­کنیم. این نمایشِ پختگی سیاسی، صبر و اخلاقمداری، قانونمداری و ولایتمداری همه­ی مردم شریف و کاندیداهای محترم، یکی از نمادهای کیفی حماسه سیاسی است.

سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از انتخابات بر دعوت و تشویق آحاد ملت به حضور حداکثری و کمک به شناخت و معرفت بیشتر از کاندیداها و تأکید برقانونمداری و ولایتمداری استوار است. لذا از همه اقشار غیور ملت برای حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر، دعوت نموده و اعلام می­دارد فرصت لازم برای حضور قانونی همه­ی کاندیداهای محترم در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است و کاندیداهای محترم با دعوت تشکل­ها و بسیج و اخذ مجوز، وفق مقررات می­توانند با حضور در واحدها، به معرفی برنامه­های خود و پاسخ به سئوالات اقدام نمایند.

همچنین ضمن عرض تبریک و ارادت به همه­ی کاندیداهای محترم احراز صلاحیت شده، اعلام می­گردد که دانشگاه آزاد اسلامی از هیچ یک از کاندیداهای محترم جانبداری نمی­کند و نخواهد کرد و کاملاً بی­طرفانه و قانونمدار به حرکت صحیح، علمی، اخلاقی و سازنده خود ادامه خواهد داد. لذا، هرگونه شایعه و خبر درخصوص طرفداری رئیس یا هیأت رئیسه دانشگاه از هریک از کاندیداهای محترم، دروغ محض و غیرواقعی است. برای دانشگاه آزاد اسلامی دو اصل ولایتمداری و قانونمداری شروط حرکت در مسیر انتخابات می­باشند و به هر یک از کاندیداهای محترم که آرای حداکثر رأی­دهندگان را جلب نموده و حکم ریاست جمهوری اسلامی ایران را از دستان مبارک رهبر فرزانه انقلاب دریافت کند، پیشاپیش تبریک می­گوییم. اینجانب و همه­ی مسوولین دانشگاه آزاد اسلامی برای همه­ی کاندیداهای احراز صلاحیت شده، آرزوی عاقبت به خیری، اخلاقمداری و توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داریم.

در اسلام، خدا اهداف عالی قدرت صالحان را گسترش فضایل اخلاقی و انهدام رذایل دانسته، امّا شیطان و پیروانش در صدد انهدام بنیادهای اخلاقی و طرد فضایل اخلاقی از جامعه هستند. مردان و زنان منافق نیز به زشتی­ها فرمان می­دهند و از خوبی­ها منع می­کنند ( اَلْمُنافِقُونَ وَ الْمُنافِقاتُ بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ یَاءْمُرُونَ بِالْمُنْکَرِ وَ یَنْهَوْنَ عن الْمَعْرُوفِ...). بنای عالم مبتنی بر نظم و عدالتی است که طبق آن، رفتارها و کردارها مستوجب پاداش یا عقوبت هستند. لذا خودم و همه­ی اعضای محترم خانواده بزرگ و سربلند دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین کاندیداهای محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران و طرفدارانشان را به رعایت اصول اخلاقی اعم از صداقت و راستگویی، امانت­داری، خودداری از تهمت­زدن، عدم انتشار اخبار غیر واقع و کذب، پایبندی به عهد و پیمان، رأفت و مهربانی، تحمّل و بردباری سیاسی، عفو و گذشت در قبال خطای ناآگاهان، پرهیز از انتقام­گیری سیاسی، صبرو استقامت و شکیبابی در مقابل شداید و مشکلات، قاطعیّت در اجرای عدالت و اقامه‌ی حدود الهی، دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر فرزانه­مان حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) و حفظ و پایداری بر دو اصل مهم و ارزشمند قانونمداری و ولایتمداری دعوت می­نماییم.

و من ا..ّ.التّوفیق

پروفسور فرهاد دانشجو

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

1392-3-1

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها