به گزارش ایسنا، قاشقهای خوردنی از جنس ذرت ساخته شدهاند که پس از صرف غذا به راحتی تکه تکه شده و مانند اسنک قابل خوردن هستند.
در این قاشقهای دوستدار محیط زیست از مواد ارگانیگ استفاده شده و با سه طعم ساده، شیرین و تند به بازار عرضه شدهاند.
نمونه سادهتری از قاشقهای قابل خوردن بوسیله برش دادن نان یا استفاده از خمیر شیرینیپزی قابل تهیه هستند.
نانهای برش خورده با قالب مخصوص یا خمیر شیرینیپزی درون قالبهای فلزی به شکل نان به مدت 15 تا 20 دقیقه دورن فر قرار داده میشوند؛ از این قاشقهای خوردنی میتوان برای پذیرایی عصرانه یا پیکنیک استفاده کرد.