در روزهایی که رئیس سازمان سینمایی کشور ترجیح میدهد درباره خانه سینما حرفی نزند، مشاور حقوقیاش به میدان آمده و تشکیل مجمع عمومی خانه اصناف سینمای ایران را تأیید میکند. بهزاد ابتهاج در ادامه میافزاید: هیأت نظارت بر مراکز فرهنگی وزارت ارشاد باید در اولین جلسه، مجوز فعالیت با نام خانه سینما را برای چند صنفی که انتخابات برگزار کردند صادر کند. به این ترتیب مشاور حقوقی سازمان سینمایی نهتنها انتخابات برگزار شده میان تنها 10 صنف سینمایی را به رسمیت میشناسد بلکه معتقد است نام خانه سینما را نیز باید برای این گروهسند زد. کاملا پیداست که تیم مدیریت سینما در روزهای پایانی حضورش در وزارت ارشاد قصد دارد آتش اختلاف و حاشیه را به دامن رئیس بعدی سازمان سینمایی بیندازد. به طوری که هرکس جای شمقدری و رفقایش بر سر کار آمد باید با 2 گروه مواجه شود که مدعی تولیت خانه سینما هستند. این میراثی است که مدیریت فعلی سینمای کشور به مدیران وزارت ارشاد و در دولت تدبیر و امید هدیه میدهند. با این همه محمدمهدی عسگرپور دیروز تأکید کرد مجمع عمومی خانه سینما طبق وعده از پیش اعلام شده 6مردادماه با حضور اصناف سینمایی برگزار خواهد شد.
مدیرعامل خانه سینما گفت: ما با توجه به اینکه برای 6مردادماه فراخوان دادیم و براساس تفاهمی که با آقای احمدینژاد برای برگزاری مجمع عمومی داشتیم بر این مدار پیش میرویم. البته برای برگزاری مجمع مثل این آقایان برخورد نمیکنیم. بلکه بخش اعظمی از اصناف خواهند آمد و از بزرگان سینما و خبرنگاران هم دعوت میکنیم.
عسگرپور درباره متولیان خانه سینمای 2 نیز گفت: این دوستان با پشتیبانی کسانی همچون مشاور حقوقی سازمان سینمایی جلو میروندکه قطعا از این پشتیبانی در ماههای آینده برخوردار نخواهند بود، چون مأموریت آنها در ارشاد تمام میشود و در نهایت ما میمانیم و آنها. او همچنین ادامه داد: کاری که مدیریت سینما در 2 سال نتوانست انجام دهد را این دوستان فکر نکنند در یک ماه میتوانند انجام دهند. عسگرپور تصریح کرد: نمیدانم چرا این آقایان اینقدر اشتیاق گرفتن خانه سینما را دارند؟ بارها درباره خانههای دیگر همچون کارآفرین و خانه اصناف صحبت کردند. چرا همان مسیر را نمیروند؟ اینها که رابطهشان با ارشادخوب است و میتوانند ساختمان هم بگیرند چه اصراری دارند که سراغ خانه سینما بیایند؟
وکیل و مشاور حقوقی خانه سینما نیز در پی تایید انتخابات 19 تیر ماه جامعه اصناف سینمای ایران، توضیحاتی را ارائه کرد. جمال خندانکوچکی در پی اظهارات مشاور حقوقی سازمان سینمایی وزارت ارشاد مبنی بر ابطال نام خانه سینما در سال1375 و تایید فعالیت گروه موسوم به خانه اصناف سینمایی تحت عنوان خانه سینما در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: اگر سازمان سینمایی وزارت ارشاد اعتقاد دارد که نام خانه سینما در سال 1375 ابطال شده است، پس چرا رئیس سازمان سینمایی هفته پیش به موجب نامه رسمی مورخ 15 تیر ماه 92، با هیات مدیره خانه سینما مکاتبه کرده است؟!
او گفت: اگر اینگونه است که مشاور حقوقی سازمان سینمایی میگوید، پس چگونه در تصویبنامه شماره 71953 مورخ 22/1/79 هیات دولت که در روزنامه رسمی کشور منتشر شده، نام خانه سینما و مسئولیتهای آن درج شده است؟! خندان اضافه کرد: خانه سینما بر اساس مندرجات روزنامه رسمی کشور که محل انتشار قوانین و مقررات لازمالاجرای کشور است، تاسیس و اداره شده و میشود و آخرین روزنامه رسمی در خصوص خانه سینما نیز مربوط به تاریخ 28/12/89 است که به موجب آن هیاتمدیره و مدیرعامل کنونی خانه سینما مسئولیت اداره این موسسه غیردولتی را برعهده دارند.
او درباره فعالیت اعضای گروه خانه اصناف سینما هم گفت: گروه موسوم به خانه اصناف هم اگر برای خود مقبولیتی نزد اهالی سینما پیشبینی میکند، میتواند با توجه به تعامل خوبی که با مسئولان کنونی سازمان سینمایی برقرار کرده است، تحت نام دیگری به فعالیت بپردازد و دلیلی ندارد به نام خانه سینما که به قول پیشین مسئولان سینمایی، بار منفی هم دارد، متشبث شوند.