همشهری‌آنلاین: محمد منتشری گفت: در قرائت قرآن باید از تقلید خودداری کنیم زیرا قرائت قرآن با تقلید همخوانی ندارد و در هر کاری باید سبک و سیاق مخصوص خودمان را داشته باشیم به همین دلیل برای احیای سبک قرائت قرآن و اذان به زبان فارسی باید بیشتر تلاش کنیم.

به گزارش هنرآنلاین، محمد منتشری، خواننده در پاسخ به این پرسش که آیا قرائت قرآن بر روی دستگاه‌های موسیقی ایرانی درست است، گفت: به طور کلی بسیاری معتقد هستند که اذان و قرائت قرآن باید به زبان عربی خوانده شود در صورتیکه بسیاری از قاریان قرآن به شیوه و زبان فارسی قرآن را قرائت می‌کنند و این کار اصلا نادرست و اشتباه نیست.

این خواننده در ادامه بیان کرد: به عنوان مثال موذن‌زاده اردبیلی اذان را در دستگاه روح الرواح آواز بیات زند قرائت کرد که این اذان به نام کشورمان ایران ثبت شده است و همه به عنوان یک اذان ایرانی آن را می‌شناسند.

منتشری در ادامه تاکید کرد: همچنین بسیاری از قاریان قرآن را به زبان فارسی در مساجد قرائت می‌کنند و مسلمانان بهتر می‌توانند با این سبک ارتباط برقرار کنند زیرا با زبان خودشان با خدا صحبت می کنند.

این خواننده در ادامه خاطرنشان کرد: به نظر من قرائت قرآن به زبان فارسی بسیار زیبا، دلنشین و تاثیرگذار است زیرا وقتی با لحن ایرانی اذان یا قرآن می‌خوانیم می توانیم در دل‌ها نفوذ کنیم، همچنین قرائت قرآن در آواز شوشتری می‌تواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

محمد منتشری در ادامه افزود: همچنین مهم ترین مسئله راز و نیاز با خدا است و با هر زبانی می توانیم راز و نیاز کنیم و فقط باید محتوای اصلی را حفظ کنیم.

این خواننده با اشاره به اینکه در قرائت قرآن باید از تقلید خودداری کنیم، گفت: در هر کاری باید سبک و سیاق مخصوص خودمان را داشته باشیم به همین دلیل برای احیای این سبک باید بیشتر تلاش کنیم.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها