همشهری آنلاین: معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با برگزاری نخستین نشست مشترک با معاونان برنامه‌ریزی استانداری‌ها، نخستین گام برای احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را برداشت.

به گزارش مهر، دکتر محمدباقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور در نخستین نشست مشترک این معاونت با معاونان برنامه‌ریزی استانداری‌های سراسر کشور گفت: باید تمام توان و وقت به سمت یک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی روزآمد، قوی و کارآمد معطوف شود. خوشبختانه با وزارت کشور در مقوله توسعه نگاه مشترک وجود دارد و باید بتوانیم در کنار سازمان مرکزی و ملی، در هر استان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چالاک، قوی و فهیم استانی با مرتفع کردن نقص‌هایی که در گذشته وجود داشته، فراهم کنیم.

محمدباقر نوبخت افزود: با تقدیم به موقع لایحه بودجه سال 1393 مصمم هستیم قانون را اجرا کنیم و در جلسه هیأت دولت هم از تمام وزرا خواسته‌ایم تا پانزدهم شهریور ماه سال‌ جاری گزارش عملکرد اجرای قانون برنامه پنجم توسعه را به منظور جمع‌بندی و تنظیم گزارش نهایی به این معاونت ارایه کنند.

وی اظهار داشت: مباهات می‌کنم که به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور گام نهاده‌ام، جایی که به منزله عقل منفصلی در کنار مدیریت اجرایی کشور تلقی می‌شود و اینک در شرایطی قرار داریم که از این عقل منفصل باید به درستی استفاده کنیم.

نوبخت ادامه داد: اگر قرار است به اهداف آرمانی درج شده در قانون اساسی دست یابیم، باید بتوانیم اهداف راهبردی سند چشم‌انداز بیست‌ ساله کشور را محقق کنیم و اگر در صدد هستیم این سند عملیاتی شود، باید اهداف بلندمدت توسعه را نقشه راه قرار دهیم و برای رسیدن به این اهداف، تعقیب و عملی‌ کردن هدف‌های میان‌ مدت و اهداف بودجه‌ای ضرورتی گریز‌ناپذیر است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با تأکید بر روزآمد کردن تمام اهداف و مأموریت‌ها گفت: به محض ابلاغ لایحه بودجه سال 1393 کل کشور به صورت قانون از سوی مجلس شورای اسلامی، تا قبل از اتمام سال‌ جاری، کار تدوین و آماده‌سازی آیین‌نامه‌های اجرایی آن قانون خاتمه پیدا خواهد کرد و از اول فروردین ماه 1393 این اطمینان را به بخش خصوصی خواهیم داد که وقت‌شناسی دولت را نظاره‌گر باشند.

نوبخت با تصریح بر این موضوع که در روند توسعه کشور شاهد مشارکت بیشتر استان‌ها خواهیم بود، گفت: توسعه کشور بدون توسعه استان‌ها مقدور نخواهد بود و ضرورت دارد هر استانی با توجه به قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و نقشه راه مختص خود، در مسیر توسعه گام بردارد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با اشاره به سند چشم‌انداز بیست ساله کشور افزود: ملت بزرگوار ایران سزاوار جایگاه برتر علمی و فناوری در منطقه خاورمیانه است و کشورمان از لحاظ منابع انسانی، مالی، طبیعی و زیست محیطی این قابلیت و توانمندی را دارد.

وی در ادامه گفت: امکان شتاب‌دهی به فعالیت‌ها با توجه به اهداف برنامه پنجم توسعه منوط به اجرای دقیق آن است. همچنین قطعات کوچک این برنامه که در قالب بودجه‌های سالانه متبلور می‌شود، به صورت شفاف و با هماهنگی با اهداف برنامه‌های توسعه تنظیم و تدوین شود.

منبع: همشهری آنلاین