به گزارش مهر، حسین صفایی در هفتمین جلسه علنی شورای چهارم تهران گزارش عملکرد سازمان میادین تره بار را به اعضای شورای شهر ارائه کرد.
در این گزارش آمده است 190 بازار عرضه میوه و تره بار در تهران داریم که 80 بازار آن مجهز به رادیو بازار بوده و اخبار مربوط به میوه و تره بار را به مردم ارائه میکند. همچنین تمامی کارگران دارای شناسنامه کاری هستند و آموزش بهداشتی را فرا گرفته اند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: هر ساله و در هر فصل 6 هزار و 500 نمونه موردارزیابی قرار میگیرد که خیار، پیاز، گوجه و سیب زمینی همیشه در دستور پایش قرار دارد.
وی گفت: بر اساس آخرین آزمایشات انجام شده بر روی مرغهای وارداتی تهران به این نتیجه رسیدیم که میزان آنتی بیوتیک در مرغها 6 درصد، سرب 47 درصد و کادمیوم 17 درصد بوده است. این درحالی است که مرغ تهران از 10 استان تامین میشود.
همچنین سیب و پرتقال بیشترین میوههای وارداتی هستند که در موضوع دستکاری ژنتیکی مورد مطالعه قرار میگیرند ولی باید گفت که توانستهایم مرغ فلهای را در تهران حذف کرده و تمامی مرغهای عرضه شده با بسته بندی عرضه شود.
صفایی برگزاری شش نمایشگاه عرضه مواد غذایی ارگانیک را مهمترین دستاورد این سازمان عنوان کرد و گفت: در ابتدا مقاومت هایی وجود داشت. وقتی که رئیس سازمان بازرسی کل کشور از موضوع آلودگیها و مشکلات سموم شیمیایی و کودها در محصولات کشاورزی مطلع شد حتی به رئیس جمهور نامه نوشتند که باید برای حذف این آلایندهها چاره اندیشی شود.
این مقام مسئول در شهرداری تهران اعلام کرد: پیاز آلودهترین محصول وارداتی به تهران است که متاسفانه آلوده به نیترات و سرب است. همچنین هیچیک از محصولات دریایی که به تهران وارد میشود قابل رهگیری و پیگیری نیست و تمامی میوههای ورودی به تهران بدون شناسنامه است.
مسجد جامعی در ادامه این جلسه گفت: موضوع پایش مواد غذایی از زمانی آغاز شد که بحث برنجهای آلوده مطرح شد و خانم ابتکار موضوع را طرح کردند.