شماره جدید ماهنامه با سرمقاله دکتر شیخالاسلام آغاز میشود به مسئولیت همگانی حفظ سلامت و لزوم فرهنگ سازی در این زمینه میپردازد.
مطالب این شماره در چند بخش تندرستی و غذا، بهداشت و ایمنی، صنایع و تکنولوژی غذایی، چشمانداز، آشپزخانه ارائه شدهاند.
از جمله مقالات این شماره میتوان به مطالبی درباره آنتیاکسیدانها،ویژگیهای سیر، لزوم استفاده از شیر و ماست، بیماری خودچاقپنداری، پوکی استخوان، روغن کلزا، ماءالشعیر، تکنولوژی تولید بیسکویت اشاره کرد.
همچنین آخرین دستاوردهای غذایی و معرفی سازمان دامپزشکی در این شماره آمده است.
ماهنامه غذا به سردبیری دکتر احمد قاسم منتشر میشود و قیمت این شماره آن 10000 ریال (12000 ریال به همراه سیدی) است.