دکتر رسول دیناروند در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه غنی سازی محصولات غذایی یک کار بین بخشی است، عنوان کرد: واحدهای مختلف وزارت بهداشت در این حوزه دخالت میکنند و علاوه بر سازمان غذا و دارو، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و شورای عالی سلامت در این امر دخیل هستند و دستگاههای دیگر هم باید به این مقوله ورود پیدا کنند.
وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو نیز در مواردی که بتواند به پیشبرد این موضوع کمک خواهد کرد. امروز بحث غنی سازی آرد، شیر، فرآوردههای غذایی که به شکل میان وعده مصرف میشوند و همچنین تنقلات مطرح است.
رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه غنی سازی مواد غذایی جزو ضوابطی است که برای اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدکنندگان مواد غذایی در نظر گرفتهایم، گفت: امکان دریافت این نشان را برای کالاهایی که استفاده از مواد مضر را کنار گذاشته و غنی سازی با ریزمغذیها را نیز جزو اولویتهای تولید خود قرار میدهند، فراهم میکنیم.
وی با بیان اینکه برنامه جدیدی با همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در راستای غنی سازی محصولات غذایی در حال انجام است، اظهار کرد: در تلاش هستیم بزودی موج جدیدی از این غنی سازیها را راه اندازی کنیم.