به گزارش سایت رسمی فدراسیون کاراته، در سومین روز از پیکارهای کاراته قهرمانی آسیا، تیم کشورمان در رده سنی بزرگسالان و در بخش کومیته موفق شد به 5 مدال طلا، 2 نقره و 4 برنز دست یابد.
در وزن منهای 60 کیلوگرم هامون درفشیپور مقابل نمایندگان عراق و هند با نتایج 9 بر 1 و 8 بر 0 پیروز شد. وی در سومین دیدار مقابل حریف ژاپنی قرار گرفت و در یک مبارزه حساس و زیبا با نتیجه 5 بر 4 پیروز شده و راهی دیدار پایانی شد و در آخرین گام با کومیتهکای عربستان روبرو شد و در حالی که مبارزه تا یک دقیقه پایانی با تساوی یک بر یک دنبال میشد، این نماینده ایران بود که با ارائه تکنیکهای مختلف به پیروزی 6 بر 1 رسید و مدال طلا گرفت.
سجاد گنجزاده در دیدار پایانی وزن مثبت 84 کیلوگرم به مصاف کازاوا از ژاپن رفت و در حالی که 8 بر 1 از این حریف عقب بود، با ارائه مبارزهای جانانه و به یادماندنی به برتری 14 بر 12 دست یافت تا مدال طلا را از آن خود و کاروان کشورمان کند. وی برای رسیدن به دیدار پایانی حریفانی از نپال، ماکائو و کویت را از پیش رو برداشته بود.
بهمن عسگری که با برتری مقتدرانه مقابل نمایندگان تاجیکستان، اردن و چین تایپه به دیدار نهایی وزن منهای 75 کیلوگرم دست یافته بود، در آخرین گام با نتیجه 9 بر 0 حریف کویتی را شکست داد و طلایی شد. عسگری در این مبارزه بسیار هوشمندانه رقابت کرد و اجازه خودنمایی به نماینده کویت نداد.
حمیده عباسعلی در وزن به اضافه 68 کیلوگرم ابتدا 4 بر 0 از سد نماینده قزاقستان گذشت، در دیدار دوم موفق شد حریف هندی را با همین نتیجه شکست دهد و راهی دیدار پایانی شود. وی در دیدار پایانی به مصاف حریفی از ژاپن رفت که پس از گذشت یک دقیقه از مبارزه با ضربه جودانگری 3 امتیاز پیشی گرفت و به خوبی مبارزه را کنترل کرد. عباسعلی در لحظات پایانی نیز با کسب یک امتیاز دیگر با نتیجه 4 بر 0 پیروز شد و به مدال طلا دست یافت.
در وزن منهای 55 کیلوگرم مجید حسننیا در مبارزه نخست با نتیجه 8 بر 0 از سد حریف قطری گذشت، در دیدار دوم هم با همین نتیجه حریف اردنی را درهم کوبید. حسننیا در مبارزه سوم مقابل نماینده هنگ کنگ درحالی که یک بر صفر عقب بود، 9 بر 1 به برتری رسید و راهی دیدار پایانی شد و در دیدار پایانی به مصاف نماینده عربستان رفت که این کاراتهکا توانسته بود در مرحله نیمه نهایی قهرمان دوره گذشته مسابقات از چین را شکست دهد. مبارزه نفسگیر حسننیا و عربستان با تساوی یک بر یک به پایان رسید، اما داروان در هانتی رای به برتری کاراتهکای ایران دادند.
ذبیحاله پورشیب که با شکست دادن حریفانی از هند، قزاقستان و عراق به دیدار پایانی رسیده بود، برابر آراگا نایب قهرمان جهان، نفر دوم بازیهای آسیایی گوانگژو و دارنده مدال نقره کامبت گیمز قرار گرفت و با وجود تلاش فراوان از رسیدن به پیروزی بازماند. پورشیب که پیش از این سه مدال طلای کومیته انفرادی در وزن به اضافه 84 کیلوگرم و یک طلای کومیته تیمی آسیا را در کارنامه داشت، برابر آراگای ژاپنی با نتیجه 3 بر 1 شکست خورد.
در وزن منهای 68 کیلوگرم پگاه زنگنه در دیدار نخست حریفی از چین تایپه را یک بر صفر از پیش رو برداشت و در دومین مبارزه برابر کومیتهکای ژاپنی پس از تساوی یک بر یک با رای داوران در هانتی برنده شد. زنگنه در دیدار نهایی با نتیجه 4 بر 0 به حریف چینی باخت و به مدال نقره دست یافت.
سعید احمدی در وزن منهای 67 کیلوگرم در نخستین گام نماینده عراق را 9 بر 3 شکست داد. او در حالی که از ناحیه انگشت دست راست دچار مصدومیت شده بود، مقابل نماینده عربستان، دارنده مدال طلای بازیهای کشورهای اسلامی 8 بر 2 پیروز شد و در سومین مبارزه خود به مصاف حریف قزاقستانی، قهرمان سال 2012 مسابقات آسیایی ازبکستان رفت و یک بر صفر نتیجه را واگذارکرد تا در گروه بازندهها به مبارزاتش ادامه دهد.در این گروه احمدی در مبارزه نخست مقابل حریفی از ویتنام قرار گرفت و 6 بر 2 به برتری رسید و در مبارزه دوم هم کاراتهکایی از اردن را 8 بر 4 شکست داد و صاحب مدال برنز شد.
فاطمه چالاکی در وزن منهای 55 کیلوگرم ابتدا 8 بر 0 نماینده سریلانکا را مغلوب کرد، در مبارزه دوم 4 بر 1 مقابل حریف قزاقستانی پیروز شد، در دیدار سوم برابر کاراتهکای چین تایپه 3 بر 1 شکست خورد تا در دیدار ردهبندی به مصاف حریفی از ویتنام برود. چالاکی موفق شد در یک مبارزه یک طرفه 9 بر 0 این کاراتهکا را مغلوب کرده و به مدال برنز برسد.
سحر کرجی، نماینده وزن منهای 50 کیلوگرم پس از برتری مقابل حریفانی از سریلانکا و ژاپن، در سومین مبارزه مقابل حریف چین تایپه 2 بر 1 شکست خورد تا در دیدار ردهبندی به مصاف نماینده قزاقستان برود. در این دیدار لباس حریف قزاقستانی مورد تایید داوران قرار نگرفت و با توجه این که این کاراتهکا نتوانست در زمان یک دقیقهای اشکالات خود را برطرف کند "هانسکو" شد و کرجی فرد پیروز میدان لقب گرفت و به مدال برنز رسید.
در وزن منهای 61 کیلوگرم دلارام دوستی در مبارزه نخست مقابل نماینده چین با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید. در ادامه مقابل نماینده قزاقستان در حالی که به تساوی یک بر یک در وقت قانونی مبارزه رسیده بود، با رای داوران در هاتنی شکست خورد تا در جدول شانس مجدد به مبارزاتش ادامه دهد. او در این گروه ابتدا با نتیجه 8 بر 1 حریف ژاپنی را مغلوب کرد و سپس 8 بر 0 حریفی از کره جنوبی را برد و صاحب مدال برنز شد.