به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، تبرائیان بیان کرد: در تقویم و بازشناسی سیره علوی باید دو محور موضعگیریهای سیاسی ائمه اطهار (ع)و مرجعیت و جایگاه علمی اهل بیت (ع) در جامعه را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: با مطالعه سیره سیاسی به این نکته میرسیم که هر کدام از ائمه در برخورد با شرایط وقت در مقابل زمامداران ستمگر موضعگیریهای خاصی داشتند.
تبرائیان ادامه داد: در برهههای گوناگون با موضعگیری متفاوت از جمله فرهنگی، علمی، سیاسی، تقیه، جنگ و با توجه به جو وحشتناک، میزان آگاهی و تعقل مردم، رفتار ائمه در مقابل ظلم حکام فرق کرده و به مبارزه با آنها برخواستند.
معاون بینالملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: امامان با رفتار خود بیانگر این موضوع هستند که در هر زمان برخورد با طاغوت امری اجتنابناپذیر بوده و اصل تقیه و کتمان مبارزه و استتار، استقامت و صلابت در مقابل خشونت حکام وقت در تمام دوران امامت همه ائمه دیده میشود.
تبرائیان اظهار کرد: امامان همراه با مسئولیت امامتی که انجام میدادند در انجام تکلیفهای دینی خود در تمام زمانها الگو و اسوه کامل تمام مسلمانان بوده و هستند.
وی گفت: قرآن و سیره شریف نبوی دو منبع مقدس مرجعیت اسلام هستند که تمام محققان منصف اسلام به این اجماع رسیدهاند و در به حق بودن ائمه میتوان به آیات ذکر و تطهیر و احادیثی چون حدیث شریف کسا و ثقلین اشاره کرد.