به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در دیدار جمعی از فعالان حوزه صنعت کشور با اشاره به مدیریت نادرست اقتصادی طی هشت سال گذشته، یادآور شد: در دوره پیشین متاسفانه به دلیل اینکه مجریان اقتصادی به برنامهمحوری اعتقادی نداشتند، بسیاری از بنیانهای اقتصادی کشور از بین رفت و سیستم اقتصاد کشور به دلیل ضعف مدیریت و تحریمها با شکنندگی رو به رو شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزایش شکاف طبقاتی، رشد نرخ تورم، افزایش بیکاری، کاهش ارزش پول ملی و انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی را نمونههایی از آثار مدیریت نادرست اقتصادی در دوره گذشته نام برد.
عارف با اشاره به ضرورت تحقق سند چشمانداز 20 ساله کشور و اجرایی شدن سیاستهای کلی در بخشهای مختلف به خصوص سیاست کلی اصل 44 قانون اساسی، خاطرنشان کرد: در فضای خوب ایجاد شده بعد از انتخابات ریاست جمهوری زمینه برای رونق اقتصادی در کشور وجود دارد و در این بین بخش خصوصی با نیروهای مجرّب و روحیهای که برای کار بیشتر و رقابت سالمتر در فضای اقتصادی دارد، میتواند در حل مشکلات کشور موثر باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: 24 اصلی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان اصول سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده است در صورت اجرای صحیح آنها زمینه پویایی اقتصاد کشور فراهم میشود و در برابر تحریمها هم کشور آسیبپذیری کمتری را متحمل خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد باید داناییمحور باشد، تصریح کرد: با تحرکاتی که دستگاه دیپلماسی طی چند ماه گذشته در عرصه بینالملل داشته است یخهای ارتباط با کشورهای منطقه در حال آب شدن است و این فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی است که با استفاده از موقعیت ایجاد شده به فکر حضور در بازارهای منطقه و تولید ثروت برای کشور باشند.
عارف با بیان اینکه با رونق اقتصادی و تولید، مشکل بیکاری در کشور حل میشود، گفت: در فضای آرام و بدون تنش است که اقتصاد یک کشور رشد پیدا میکند، زمانی که عدهای به دنبال انتقامگیری از حرکت هوشمندانه مردم در 24 خرداد هستند و به عناوین مختلف به دنبال ایجاد تنش و درگیری در فضای کشور هستند، مطمئنا نمیتوان امیدوار بود که اقتصاد کشور شکوفا شود.
وی تصریح کرد: باید همه به دولت که وارث نابسامانیهای گذشته است، کمک کنند تا حماسه اقتصادی هم با توجه به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی محقق شود.